mensa-test-novisad
Izvor: Mensa Novi Sad Facebook
Dogadjaji

U subotu testiranje za Mensu

Mensa će i ove jeseni obaviti testiranje inteligencije u Novom Sadu. U subotu 28.11.2015. sa početkom u 10.30 i u 12h u amfiteatru Tehnološkog fakulteta (Bulevar cara Lazara 1, Novi Sad).

Neophodno je PRIJAVITI SE unapred. To možete učiniti preko prijavne forme, kako je opisano na: https://www.mensa.rs/sr/lokalne/novisad/.

Testiranju mogu pristupiti svi koji imaju 17 ili više godina i koji se nisu testirali u Mensi u poslednjih godinu dana, kao i oni koji to nisu uradili ukupno više od 2 puta.

Test meri logičku inteligenciju. Rezultat koji vas svrsta u gornjih 2% opšte populacije po inteligenciji je potreban za članstvo u ovoj međunarodnoj organizaciji, što je, izraženo kroz IQ, u Katelovoj skali 148 ili više. Bez obzira na to kakav je, rezultat svakako dobijate.

Cena je promotivna, 600 dinara za đake, studente, penzionere i nezaposlene, 900 dinara za zaposlene.

Potrebno je poneti hemijsku olovku i dokument za identifikaciju, kao i dokument koji dokazuje da spadate u povlašćenu grupu (indeks, đačku knjižicu, dokaz o nezaposlenosti, čekod penzije…).

Više o danu pameti, testu inteligencije i Mensi saznajte ovde.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share