Manifestacije Novi Sad

U Roda nagradnoj igri podeljeno 100 frižidera

U nagradnom programu u RODI MEGA na Temerinskom putu u Novom Sadu, ovog vikenda je izvučeno 100 dobitnika nagradne igre „Tamo gde je sreća 100 puta veća“, koji su osvojili frižidere. Ove nagrade otišle su u ruke onih najsrećnijih, u 39 mesta širom Srbije. Ovom prilikom su organizovani bogat program i dobra zabava, jer su svi posetioci već od 10 časova imali prilike da uživaju uz nastupe DJ-a, plesne grupe i benda.

RODA je za svoje potrošače pokrenula nagradnu igru, u kojoj svi imaju mogućnost da osvoje jednu od 100 šporeta, 100 frižidera, 100 veš mašina, 100 televizora i 2.000 malih kućnih aparata. Prethodne nedelje u Nišu, prvih 100 dobitnika imalo je sreću da osvoji šporete, a u subotu su izvučeni dobitnici frižidera. Naredna izvlačenja se očekuju u naredne dve nedelje, kada će ostatak ovih vrednih i praktičnih nagrada naći put do onih najsrećnijih. Samo dve nedelje od početka nagradne igre, interesovanje za nju je sve veće i veće.

roda-nagradna-igra

Nagradna igra  „Tamo gde je sreća 100 puta veća“ traje do 6. maja, a naredna izvlačenja su 30. aprila u Šapcu i 6. maja u Kragujevcu, gde se očekuju brojna muzička iznenađenja i bogat program. Svi potrošači koji u nekom od RODA objekata širom Srbije, obave kupovinu u iznosu od 3.000 dinara stiču pravo učešća u ovoj nagradnoj igri.

RODA je kao domaća trgovina, odlučila da pokrene nagradnu igru u okviru koje će svoje potrošače nagraditi vrednim i pre svega praktičnim nagradama koje su potrebne svakom domaćinstvu. Pored najnižih cena i posebnog doživljaja koji pruža svojim potrošačima, RODA daje podršku domaćoj privredi, kroz širok asortiman domaćih proizvoda koje su u ponudi potrošačima.

Do  finalnog izvlačenja je ostalo dve nedelje.

Zavirite u čaroban svet novosadskih restorana

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link