Magazin

Hepi nas uči kako bezbedno imati seks tokom korone i da jedino žene prenose virus

Pre nekoliko dana lutajući reporter Marko Dolaš izazvao je pravu buru na društvenim mrežama i pre nego što su reakcije na njegovu reportažu utihnule, na Hepi televiziji viđena je još jedna neverovatna scena.

Danima se već po društvenim mrežama širi fotografija uslikana mobilnim telefonom, koja je toliko suluda da su mnogi pomislili da je u pitanju montaža.

Naime, u pitanju je uputstvo kako bezbedno voditi ljubav tokom epidemije, kroz primer rizične i manje rizične poze, objavljeno u Jutarnjem programu.

Happy TV.

Gepostet von Bora Konj am Donnerstag, 16. Juli 2020

Zapravo se ova slika pojavila u emisiji “Dobro jutro Srbijo” emitovanoj 29. juna, u kojoj su gostovali Miroljub Petrović i Jovan Marić.

Preporuke za bezbedan seks tokom pandemije svakako treba da postoje, ali da li ih treba prikazivati sa sve slikama, u jutarnjem programu – to su se pitali brojni začuđeni korisnici društvenih mreža koji su naleteli na ovu fotografiju. Takođe nije baš najjasnije da li je slika autentična preporuka stručnjaka pošto umesto “Vlada” piše “Blada”.

Inače, dobro je da znamo kako da svoj seksualni život prilagodimo vanrednim okolnostima koje nam je doneo koronavirus.

Masturbacija je, prema mišljenju američkih stručnjaka, najbezbednija, ali važno je da pre i posle toga toplom vodom i sapunom operete ruke i pomagala koja koristite.

Manje bezbedan način sigurnog seksa, ali opet bezbedniji od mnogih drugih načina, jeste vođenje ljubavi sa partnerom s kojim živite, piše Nova.

Treba izbegavati seks sa osobama koje slabo ili nimalo poznajemo, grupni seks, ljubljenje… Tu je i bitan savet za one koji koriste intenet aplikacije za upoznavanje ljudi: bolje da sve ostane na video i tekstalnom “četovanju”.

Urnebesni seksualni priručnik za žene iz 1894. godine

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

28 Shares
Share via
Copy link