Magazin

Tužilaštvo pokreće postupak protiv repera Numera, oglasio se i MUP

numero

Povodom navoda da je reper Uroš Radivojević, poznatiji kao Numero, zlostavljao svoju devojku, oglasilo se Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu za portal Nova.rs.

„Naloženo da se izvrše sve provere po prijavi i da se prikupe podaci relevantni za utvrđivanje činjeničnog stanja, te da se sačini izveštaj i dostavi tužilaštvu na dalje postupanje i odluku“, rečeno je iz tužilaštva za portal Nova.rs.

Podsećamo, MUP se takođe oglasio o ovom slučaju.

Saopštenje MUP-a, za Novu.rs. prenosimo u celosti.

„L.D. je policajcima ispričala da SMS poruke, koje dobija od bivšeg partnera nemaju preteću sadržinu, ali da je uznemiravaju i da je zbog toga došla da se posavetuje.

Ona policiji poruke nije mogla da pruži na uvid, s obzirom da ih, kako je navela, oboje brišu.

Imajući u vidu da u konkretnom slučaju ne postoje nikakvi dokazi, L. D. nije podnela prijavu kako bi policija imala osnov za postupnje, a policijski službenici su je posavetovali koje korake može da preduzme.

Posebno su joj, s obzirom na navode da je trpela nasilje tokom njihovog zajedničkog života, koje nikada nije prijavila, a što je proverom kroz sistem i ustanovljeno, istakli da imajući u vidu protok vremena uz adekvatnu dokumentaciju može da podnese prijavu“

Podsetimo, Nina je na svom Tviter nalogu podelila je šta se navodno dogodilo njenoj rođenoj sestri Lidiji, tvrdeći da je navodno trpela užasno nasilje od strane doskorašnjeg dečka Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero, sa kojim je raskinula pre mesec i po dana.

Nina je tada objavila:

– Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

– Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju – ne znam. Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku ?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

– „Sto nije prijavila ranije?“, pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. „Kako niste primetili?“, nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

– Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao Numero, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika.

Hiljade priča se širi mrežama, žene objašnjavaju zašto nisu prijavile nasilje

OGLAS

PARTNERI SAJTA


37 Shares
Share via
Copy link