Novi Sad Vesti

Masovna tuča u zabranjenoj kafani u Novom Sadu, učestvovalo 20 momaka, 5 povređeno

Sinoć oko 21 čas i 45 minuta došlo je do opšte tuče u Temerinskoj ulici, u kafani koja je radila uprkos zabranama koje je doneo krizni štab. U tuči je učestvovalo više od 20 lica.

Na lice mesta izašle su jake snage policije i žandarmerije koje su blokirale ovaj deo ulice i privele veliki broj lica od kojih je jedan deo poznat organima gonjeja po izvršenjima krivičnih dela.

U ovoj tuči kafana je potpuno demolirana , a povređeno je pet lica. Brzom reakcijom pripadnika MUP-a sprečena je veća eskalacija sukoba i eventualne žrtve.

Novosadska policija uhapsila je trojicu državljana Bosne i Hercegovine, D. K. (22), M. M. (23) i S. T. (23), kao i D. P. (21), sa područja Inđije, zbog sumnje da su učinili krivično delo učestvovanje u tuči.

Po rečima dr Zorana Krulja portparola Hitne pomoći, njihova ekipa zaprimila je poziv u 21 čas i 45 minuta od strane policije, a na lice mesta poslato je više ekipa.

kafana-policija
Foto: nsuzivo

Dva muškarca stara 20 godina, jedan star 24 godine i jedan star 22 godine, zbrinuti su na licu mesta, a potom prevezeni u UC KCV na odeljenjen hirurgije, dok je muškom licu starom 25 godina pomoć ukazana na licu mesta i dobio je uput da se javi lekaru ukoliko bude želeo.

Na lice mesta izašle su i nadležne inspekcije koje treba da utvrde zašto je i kako lokal radio uprkos svim zabranama koje su na snazi.

Učesnici su bili u alkoholisanom stanju, a prema policiji su se ponašali krajnje bahato i bezobzirno.

Podsetimo preme merama koje je doneo krizni štab lokali mogu da rade do 20 časova i zabranjeno je okupljanje velikog broja ljudi u zatvorenom prostoru, prenosi nsuzivo.

Shodno Zakonu o javnom redu i miru, protiv vlasnika ugostiteljskog objekta biće podneta prekršajna prijava, zbog sumnje da je prodavao alkohol licima koja su pod očiglednim uticajem alkohola, kao i protiv dvojice konobara koji nisu obavestili policiju o narušavanju javnog reda i mira.

Opet sevaju pesnice: Masovna tuča u Laze Telečkog

118 Shares
118 Shares
Share via
Copy link