tribina_zene_u_policiji
pixabay.com
Dogadjaji Tribine

Tribina: „Žene u policiji“ u Crnoj kući

Tribina o položaju žena u policiji održaće se u utorak u Omladinskom centru CK13 (Crna kuća) sa početkom u 18 časova. Na tribini će učestvovati Marija Srdić iz Centra za podršku ženama iz Kikinde, Dragan Palačković iz Policijskog sindikata Srbije i Gordana Stojaković iz udruženja građana S.T.R.I.K.E. Novi Sad.

Povod za ovu tribinu su rezultati nedavno završenog istraživanja o položaju žena u policiji, koji su zajednički realizovali Policijski sindikat Srbije i grupa S.T.R.I.K.E. Tribina će početi dokumentarnim filmom Žena, majka, policajka.

Glavni lik u filmu je policijska pozornica iz Bečeja Slađana Hadnađev. Ona je sa prve klase policajki koje su pre 15 godina završile školovanje u Centru za policijsku obuku u Sremskoj Kamenici . U filmu Slađana govori o svom iskustvu na poslu koji je do skora bio smatran za muški posao. Kako uskladiti šminku i uniformu, smenski rad i brigu o detetu, lični i profesionalni život u ulogama žene, samohrane majke, policajke, sindikalne aktivistkinje…

Pročitajte više o događajima u Novom Sadu

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share