horoskopski-znakovi-lazi
Horoskop Horoskopski znakovi

Tri najveća lažova Zodijaka

Ljudi su se koristili lažima kako bi ostvarili svoje zamisli otkad je sveta i veka, međutim, ova tri horoskopska znaka prednjače u tome. Slagaće vas dok ne trepnete, jer su laži prosto način na koji funkcionišu. Iako često nemaju lošu nameru ipak pripazite kada se sa njima upuštate u razgovor ili odlučite da im poverite tajne, piše Superzena.

Lav

Lav voli da bude u centru pažnje i nije mu strano da se služi lažima kako bi reflektor bio uperen u njega. Čim oseti da može da izgubi publiku ili da se oni okreću nekom drugom u društvu, hvata ga panika i počinje da izmišlja raznorazne priče kako bi zadržao fokus na sebi.

Kada čujete glasnu osobu koja u baru prepričava kako je vozila jugo brzinom od 280 km/h kroz kanjon Morače dok su ga seksualno opsluživale tri silikonske plavuše, znajte da to Lav baroniše.

Blizanci

Blizanac će slagati, a da ne trepne. Imao razloga ili ne, to je jednostavno jače od njega. Više ni sami ne mogu da se pohvataju šta su kome rekli, pa se često upetljaju u sopstvenu mrežu laži i izlanu se.

Mada, dok vi shvatite da vas je slagao, preplaviće vas talasom opravdanja. Naravno, lažnih. Takođe, oni su pogrešna osoba za poveravanje jer ne mogu da sačuvaju tajnu.

To nije zato što su zlonamerni, nego su toliko pričljivi da se nenamerno izlete.

Ribe

Ribe retko kada lažu direktno u oči, ali su skloni sakrivanju istine, prećutkivanje ključnih detalja i nečim što oni smatraju belim lažima, iako su ustvari crne k’o noć.

One žive u svom izmišljenom svetu fantazija, tako da im nije nije teško da za tren oka izmisle priču dostojnu najboljeg bestselera.

Tako dobro umeju da zamažu oči slušaocima, jer one ne izriču čiste laži, već takve da u njima ima nekog osnova istine.

Zamislite zrno peska i oko njega Jadransko more – toliko istine ima u njihovim hvalisanjima. Ipak, toliko su dobri naratori da vam neće ni smetati što vas mažu i lažu.

Pričaju sa toliko detalja da neretko i same poveruju u istinitost svoje šarene laže. Tako da tehnički i ne lažu…

3 horoskopska znaka koja će vas prevariti čim im se ukaže prilika za to

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marija Jovanović

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

1 Comment

Klikni da komentarišeš

  • Mrzim ljude koji namerno lazu iz razloga koje ste naveli,a imam ih u blizoj okolini.Cak i kada ih uhvatite u lazi, oni se pravdaju, ne izvinjavaju, kao-“ jao, pa sta se ljutis?!“ Resavam ih se tako sto im uskratim ono za cim zude-priznanje, paznja, smeh…

    Pravdoljubiva i osetljiva vaga

Share Follow Tweet Share Share