Dogadjaji Radionice

Trening “Stvaranje puta vrednosti” u KCNS

Besplatna radionica “Stvaranje puta vrednosti” održava se u utorak 7. juna u Klubu “Tribina mladih” od 13 do 15 sati. Radionica  predstavlja segment treninga u okviru kojeg će učesnici imati mogućnost da svoju ideju (zamisao) sagledaju iz različitih uglova, provere svoju odluku i spoznaju ključne informacije koje su potrebne za realizaciju.

Trening predstavlja mogućnost mentorske i profesionalne podrške na konkretnim studijama slučaja. Radionicu organizuje Aleksandar Pokrajac, kreativac i preduzetnik koji se aktivno bavi društvenim preduzetništvom, posticanjem samozapošljavanja, mentoringom, razvojem obuka i treninga u oblastima profesionalnog i poslovnog razvoja. Uz njega, tu je i Darko Milanković, stvaralac i preduzetnik koji se aktivno bavi razvojem obuka i treninga, pisanjem i vođenjem projekata, formalnim i neformalnim obrazovanjem u oblasti profesionalnog i ličnog razvoja. Internacionalno iskustvo u upravljanju inovacijama, projekt menadžmentu i građenju timskih odnosa.

Zainteresovani za dolazak na radionicu treba da se prijave putem email adrese stvaranjexvrednosti@gmail.com , a broj učesnika je ograničen.

Repertoar Novosadskog pozorišta pogledajte ovde.

 

Share via
Copy link