Magazin Svet

Nove optužbe: Tramp me je seksualno zlostavljao

Nekadašnja manekenka Ejmi Doris optužila je predsednika SAD-a Donalda Trampa za seksulano zlostavljanje koje se dogodilo pre više od 20 godina. Doris je za britanski “Gardijan” do detalja opisala čitav napad za koji Tramp tvrdi da se nikada nije dogodio. Za Trampa ovo nije novo iskustvo jer ga je za seksualne napade do sada optužilo više od 15 žena.

Ejmi Doris kaže da ju je Tramp odveo ispred kupatila u svojoj VIP loži na turniru u Njujorku 5. septembra 1997. godine. Doris, koja je tada imala 24 godine, optužuje Trampa da joj je “silom gurnuo jezik niz grlo, napao je po celom telu i držao u stisku iz kog nije uspela da pobegne”.

– Gurnuo mi je jezik u grlo i ja sam pokušavala da ga odgurnem. A onda je pojačao stisak i pipkao me je po zadnjici, grudima, leđima, svuda – rekla je ona.

U intervjuu za britanski list, Doris je opisala i detalja napada, za koji Tramp tvrdi da se nije dogodio. Predsednik SAD preko svojih advokata “najoštrije je porekao da je ikada uznemiravao, zlostavljao ili se neprimereno ponašao prema Doris”, prenosi Blic.

Optužbe Dorisove dolaze praktično u finišu kampanje za predsedničke izbore u SAD koji će biti održani 3. novembra ove godine.

Ovo nije i prvi put da je Tramp na meti optužba da je seksulano zlostavljao žene. Naprotiv. I tokom kampanje za izbore na kojima je pobedio, najmanje 15 žena javno je istupilo tvrdeći da je Donal Tramp silovao ili napao. Na te optužbe, Tramp je umeo i vrlo oštro da reguje, čak i vređe svoje navodne žrtve.

Tako je u slučaju Elizabet Džin Kerol, novinarke magazina “El” koja ga je optužila da ju je silovao pre 20 godina, TRamp burno regovao nazivajući je lažovom i tvrdeći da se nikada nisu sreli.

– Reći ću ovo sa velikim poštovanjem: pod broj jedan, ona nije moj tip. Drugo, to se nikada nije dogodilo. Nikada se nije dogodilo, OK? – rekao je Tramp.

Tramp je i ranije slično reagovao na optužbe žena za seksualno zlostavljanje. U oktobru 2016. je Džesika Lids rekla da joj je on stavio ruku pod suknju u avionu početkom osamdesetih. Kad je to iznela u javnost, Tramp je rekao da ona nije dovoljno privlačna za njega.

– Verujte mi, ona ne bi bila moj izbor, toliko mogu da vam kažem – rekao je on.

Donald Tramp je definicija muške svinje od koje sve žene treba da beže

22 Shares
Share via
Copy link