Kad se Novosađani upute Tragom Rode i Mačka oni završe u Petrovaradinu u istoimenom restoranu. Lovački restoran Trag Rode i Mačka postoji više od 50 godina, a nekada se zvao Trag. Zanimljivo je kako je nastalo novo ime. Kada su se udružila dva vlasnika poznati po nadimcima Roda i Mačak, nastao je i novi i interesantniji naziv ovog mesta.

trag-rode-i-macka
Facebook

Ovo je jedinstvena lokacija u gradu gde se slažu roda i mačak i gde se uživa u specijalitetima od divljači. Ukoliko i vi krenete Tragom Rode i Mačka, sigurno je da ćete završiti na ukusnoj gozbi u Petrovaradinu.

trag-rode
Facebook

Novosađani u ovaj restoran najviše dolaze zbog lovačkih specijaliteta kao što su srneći gulaš, srneće šnicle, paprikaša i gulaša od divljači, ali i supe od fazana. U Tragu Rode i Mačka osim na specijalitete od divljači, naići ćete i na kompletnu ponudu italijanske kuhinje, sve vrste pica i delimičnu ponudu srpske kuhinje. Sigurno niste zaboravili ukusne pice iz picerije Mačak u Petrovaradinu, a sada takve italijanske pice možete jesti i u restoranu Trag Rode i Mačka. Bilo da ste ljubitelji italijanske, srpske kuhinje ili specijaliteta od divljači, sigurno je da ćete uživati u hrani i ambijentu i enterijeru ovoga lokala.

restoran-trag-rode
Facebook

Jednom mesečno se ovde organizuju tematske večeri. Do sada su to bile večeri austrijske kuhinje, vegeterijanske i francuske kuhinje, a već sledećeg meseca će biti tematsko veče kuhinje zasnovane ne bazi žitarica za sve ljubitelje zdrave ishrane. Za ove večeri ne postoji fiksni datum, već nakon što utvrde datum, uvek goste obaveste preko društvene mreže Fejsbuk. Ovo mesto je idealno za svadbe, rođendane, krštenja, ali sve druge vrste proslava.

Kako kažu iz restorana Trag Rode i Mačka, Novosađani u najčešće dolaze iskljčivo zbog srnećeg gulaša. Sada i vi možete da se uverite gde vodi Trag Rode i Mačka.

Zavirite u atmosferu novosadskih restorana

 

Lajkujte stranicu Luftika i prvi pročitajte nove tekstove ↴

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here