Lifestyle Moda Top 10

Top 5 venčanica

Prolećna sezona venčanja konačno je stigla. Venčanje bi rebalo da bude najlepši dan svake devojke, ali same pripreme umeju da budu stresne i naporne. Prva stavka: venčanice. Da li odabrati neki od poznatih svetskih brendova ili izabrati model domaćeg dizajnera? Ili nešto treće? Istražili smo za vas koje venčanice će obeležiti ovo proleće.

Vintage

MIRJANA-VUJCIC-vintage

Senzualan i romantičan model venčanice, a opet jednostavan i vanvremenski. Zatvorena a prozirna leđa daju dozu seksepila, ali na suptilan način. Venčanica je delo dizajnerke Mirjane Vujčić.

Čarolija

carolija

Mladalačka, nesvakidašnja venčanica, ljupkog kroja. Izrađena od najfinije čipke, a dozu glamura joj daje satenski pojas. Modni atelje Čarolija.

La Sposa

MULHACEN

Venčanica iz kolekcije La Sposa by Pronovias-Mulhacen jednostavnog kroja, elegantnog kroja, protkana prelepom čipkom, učiniće da se svaka mlada oseća ženstveno i graciozno. Salon venčanica Pepeljuga.

Labud

labud

Kao što i sam naziv kolekcije kaže, romantičan model u kojem će se svaka mlada osećati kao prelep labud. Korset se suptilno presijava, kao svetlucave kapi jezera, a suknja je baršunasta i lagana. Prelepa balska venčanica koja odiše jednostavnošću i prefinjenošću. Sposa salon italijanskih venčanica.

Princeza

princeza

Nežna venčanica u kojoj ćete se osećati kao moderna princeza, izrađena od najfinijih materijala. Odiše ženstvenošću, a istovremeno pruža komfor. Butik Mihano Momosa.

Share via
Copy link