Lifestyle Moda

Top 5 spavaćica

Bilo da volite da spavate u pidžami, spavaćici, partnerovoj šljampavoj majici ili pak goli, složićete da je najvažnije da se dobro naspavate kako bi funkcionisali narednog dana. Ako preferirate spavaćice, pogledajte naš izbor ovog ženstvenog odevnog predmeta za spavanje.

EXTREME INTIMO

Klasičan model spavaćice, sa kratkim rukavima i vezivanjem oko struka. Umesto izreza ima dugmiće pa sami određujete dubinu istog. Model je dostupan u boji breskve ili svetlo sivoj boji.

extreme-intimo-spavacica

LISCA

Mladalačka, razigrana spavaćica, u beloj boji sa cvetićima. Model je kraći i omogućava slobodu pokreta za one koji nemirno spavaju. Materijal je izuzetno prijatan, napravljena je od pamuka, sa malim dodatkom elastina.

lisca-spavacica

PIROĆANAC

Ako ste ljubitelji sladoleda, ova spavaćica sa upravo tim motivom je kao stvorena za vas. Model je sa veoma kratkim rukavima i karnerićima na krajevima koji dodatno skraćuju model i  V izrezom.

pirocanac-spavacica

BONATTI

Ako volite da zračite seksepilom i dok spavate, ovo je model za vas. Crna čipkasta spavaćica na deblje bretele, koja prati liniju tela, sa prozirnom čipkom ispod grudi.

bonatti-spavacica

WOMEN’S SECRET

Romantičan, kraći model spavaćice, u nežno sivoj boji, sa čipkastim rukavima i čipkom na krajevima. Veoma prijatna za nošenje.

women-secret-spavacica

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1 Share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap