sandale-leto-2016
Moda Top 10

Top 5 sandala sa visokom potpeticom

Sezona svadbi uveliko traje, tu su i male i velike mature, kao i razne svečane prilike u kojima treba plesati celo veče i zablistati. Rešili ste večiti ženski problem „Šta obući?“ ali naravno ostaje pitanje problem „Šta obuti?“. I pored punog cipelarnika, obuće nikada dosta, posebno ako su u pitanju sandalice na visoku potpeticu, stoga pogledajte naše predloge.

ZARA

zara-cipela

Model sandala sa stabilnom potpeticom visine 10 cm koje su vrlo praktične, možete ih  nositi i u manje svečanim prilikama, a zahvaljujući popularnim nude tonovima lako se uklapaju. Ono što ih čini neodoljivim, pored kaišića, su i cvetovi u zlatnim tonovima.

Cena: 8.990,00

NINE WEST

nine-west-cipele

Sandale brenda Nine west u kojima ćete definitivno biti zapaženi i osećati se kao prava diva. Visina potpetice je 11 cm, rese su nezaobilazne i ove sezone, kao i vatrena koralna boja. Uz ovakve sandale je poželjno nositi jednostavne i jednobojne modle haljina ili čak odelo.

Cena: 14.990,00

DEICHMAN

catwalk-cipela

Sandale u cvetnom printu koji je veoma popularan i ove sezone, model je dosta zatvoren,pa ukoliko ste planirali da veče provedete plešući ovo je pravi izbor za vas. Potpetica je zlatna, a kopčanje je pozadi pomoću cibzara koji čitavu kombinaciju čini još zanimljivijom.

Cena: 4.190,00

H&M

sandale-hm-2016

Klasičan model sandala koji bi trebalo da imate, sa elastičnim kaišićem oko članka. Potpetica je takođe presvučena i visine je oko 8 cm.

Cena: 2.199,00

SHOESTAR

shoestar-cipele

Ove sezone apsolutni trend su sandale na šniranje, a mi smo se odlučili za ovaj atraktivan model u plavoj boji. Potpetica je visine 12 cm, a ovaj atraktivan model možete nositi i uz jednostavne i jednobojne kombinacije, kao i uz  cvetni print.

Cena: 11.999,00

Pogledajte još preporuka za šoping

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share