Kako su vam se dopali najzogdniji personalni treneri, odlučili smo da napravimo listu, ali sa devojkama iz Novog Sada. I sami ste nam predložili neke, a mi smo na osnovu toga sačinili listu najzgodinijih Novosađanki koje su po profesiji fitness treneri.

One su mlade, uspešne, lepe i zgodne. Mnogim devojkama će baš ove Novosađanke biti motivacija da konačno i krenu na treninge, bio ponedeljak ili ne.

Ovako izgleda naša lista, a vi je možete dopuniti vašim predlozima u komentarima.

Ivana Graljuk

fitnes-fit-vezbanje
privatna arhiva

O personalnom treneru Ivani Graljuk smo vam već pisali. Ona trenira na način kao što to radi Adriana Lima u Fit & Joy fitens centru, a u njene vežbe su uključeni i elementi kik boksa. Ivana drži personalne, polupersonalne i grupne treninge, a nekada je trenirala kik boks.

Nevena Simić

nevena-simic
Facebook

Nevena Simić je 1992. godište i završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, a trenutno radi u World Class-u.

Sofija Tasić

sofija-tasic
Facebook

Sofija Tasić je 1989. godište i radi kao personalni trener u Šmek-u u Novom Sadu.

Тiаnа Kulјаnin Konjikušić

tiana-kuljanin-konjikusic
Facebook

Тiаnа Kulјаnin Konjikušić je završila osnovne i master studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, ali i interdisciplinarne studije na smeru Sportska medicina sa fizikoterapijom. Od svoje 11. godine se bavi sportom , a u 15. godini je počela da se profesionalno bavi odbojkom kao član prvoligaških klubova. Tijana radi u Wellness centru Hotela Park kao personalni trener i trener na Power Plate-u.

Senka Bajić

senka-bajic (2)-snow-board
Foto: Slobodan Junior Anđelković ©

Novosađanka Senka Bajić je sportistkinja, vicešampionka sveta, personalni trener, žena u ekstremnom sportu. Ima 26 godina i drži perosnalne treninge u World Class-u, a bavi se i snow boardingom ili mountin boardingom.

Bojana Matijević

bojana-fit
privatna arhiva

Bojana je profesorka fizičkog vaspitanja i diplomirani trener džudoa. Rođena je 1985. godine, a aktivno se bavi sportom od 1997. Godine. Ona je 2012. godine počela da radi u fitnes centrima kao personalni trener, drži individualne i grupne programe, kao i plan i program ishrane. Bojanu možete naći u centru TOTAL GYM na SPENS-u.

Maja Budimir

maja-fitnes
privatna arhiva

Maja Budimir je 1980. godište, a već 10 godina je u sportu, drži grupne treninge. Maja se najviše operedelila se za treninge koji se zovu Body Rock, a nju možete naći u Royal Gym-u.

Više o najzgodnijim fitnes trenerima u Novom Sadu

 

 

8 Komentari

 1. Ko vama placa da objavljujete ove gluposti, jel znate vi u kom gradu zivite, dajte malo profesionaluzma, a i kad radite ovo uradite kako treba, a ne koga poznajete pa kao aj bicete vi, necu da izdvajam nikog ali dajte zabavljajte se drugim bitnijim stvarima, ili bar uradite kako treba.
  Hvala

 2. Slozila bih se sa prethodnim komentarom…gde je Brankica??? Devojka je po meni najzgodnije fitness izdanje u gradu a pritom je i fitness takmicar! Ja kao korisnik novosadskih fitness centara i poznavalac ovih devojaka sa slika mogu da vam kazem da jedino jedino Sofija i Nevena mogu da udju u taj vas TOP NAJZGODNIJIH …od ovih neke izgledaju kao da nisu nikad trenirale ! 🙂

 3. Definitivno Brankica Mikac i Sofija Tasic ! Ove gore pomenute prvo sebe treba da dovedu u formu pa tek onda da treniraju nekog….daleko su one od fitnesa..pre su kafansko izdanje !

 4. Pascu od smeha… fitnes instruktorke a pune silikona, Ivana ima puno telo hiruski napunjeno, kako to moze biti realno, gledajte i kakve su, vuku se sa krimosima i grand fazon… manite takve, dajte malo profesionalizma, ljude koji vrede… pa ima ovaj grad da ponudi prave vrednosti, a ne samo koga vi poznajete.

 5. Poremecen sistem .
  Ne razumem ni te devojke. Sve ce samo fizicki izgled forsirati. Nisu to sportiskinje vec ne bitne likuse.
  Sta je sa dobrotom, humanizmom i pamecu.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here