Lifestyle

Top 7 najzgodnijih Novosađanki

Kako su vam se dopali najzogdniji personalni treneri, odlučili smo da napravimo listu, ali sa devojkama iz Novog Sada. I sami ste nam predložili neke, a mi smo na osnovu toga sačinili listu najzgodinijih Novosađanki koje su po profesiji fitness treneri.

One su mlade, uspešne, lepe i zgodne. Mnogim devojkama će baš ove Novosađanke biti motivacija da konačno i krenu na treninge, bio ponedeljak ili ne.

Ovako izgleda naša lista, a vi je možete dopuniti vašim predlozima u komentarima.

Ivana Graljuk

fitnes-fit-vezbanje
privatna arhiva

O personalnom treneru Ivani Graljuk smo vam već pisali. Ona trenira na način kao što to radi Adriana Lima u Fit & Joy fitens centru, a u njene vežbe su uključeni i elementi kik boksa. Ivana drži personalne, polupersonalne i grupne treninge, a nekada je trenirala kik boks.

Nevena Simić

nevena-simic
Facebook

Nevena Simić je 1992. godište i završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, a trenutno radi u World Class-u.

Sofija Tasić

sofija-tasic
Facebook

Sofija Tasić je 1989. godište i radi kao personalni trener u Šmek-u u Novom Sadu.

Тiаnа Kulјаnin Konjikušić

tiana-kuljanin-konjikusic
Facebook

Тiаnа Kulјаnin Konjikušić je završila osnovne i master studije na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, ali i interdisciplinarne studije na smeru Sportska medicina sa fizikoterapijom. Od svoje 11. godine se bavi sportom , a u 15. godini je počela da se profesionalno bavi odbojkom kao član prvoligaških klubova. Tijana radi u Wellness centru Hotela Park kao personalni trener i trener na Power Plate-u.

Senka Bajić

senka-bajic (2)-snow-board
Foto: Slobodan Junior Anđelković ©

Novosađanka Senka Bajić je sportistkinja, vicešampionka sveta, personalni trener, žena u ekstremnom sportu. Ima 26 godina i drži perosnalne treninge u World Class-u, a bavi se i snow boardingom ili mountin boardingom.

Bojana Matijević

bojana-fit
privatna arhiva

Bojana je profesorka fizičkog vaspitanja i diplomirani trener džudoa. Rođena je 1985. godine, a aktivno se bavi sportom od 1997. Godine. Ona je 2012. godine počela da radi u fitnes centrima kao personalni trener, drži individualne i grupne programe, kao i plan i program ishrane. Bojanu možete naći u centru TOTAL GYM na SPENS-u.

Maja Budimir

maja-fitnes
privatna arhiva

Maja Budimir je 1980. godište, a već 10 godina je u sportu, drži grupne treninge. Maja se najviše operedelila se za treninge koji se zovu Body Rock, a nju možete naći u Royal Gym-u.

Više o najzgodnijim fitnes trenerima u Novom Sadu

 

 

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

komentara

Klikni da objaviš komentar

 • Ko vama placa da objavljujete ove gluposti, jel znate vi u kom gradu zivite, dajte malo profesionaluzma, a i kad radite ovo uradite kako treba, a ne koga poznajete pa kao aj bicete vi, necu da izdvajam nikog ali dajte zabavljajte se drugim bitnijim stvarima, ili bar uradite kako treba.
  Hvala

 • Slozila bih se sa prethodnim komentarom…gde je Brankica??? Devojka je po meni najzgodnije fitness izdanje u gradu a pritom je i fitness takmicar! Ja kao korisnik novosadskih fitness centara i poznavalac ovih devojaka sa slika mogu da vam kazem da jedino jedino Sofija i Nevena mogu da udju u taj vas TOP NAJZGODNIJIH …od ovih neke izgledaju kao da nisu nikad trenirale ! 🙂

 • Definitivno Brankica Mikac i Sofija Tasic ! Ove gore pomenute prvo sebe treba da dovedu u formu pa tek onda da treniraju nekog….daleko su one od fitnesa..pre su kafansko izdanje !

 • Pascu od smeha… fitnes instruktorke a pune silikona, Ivana ima puno telo hiruski napunjeno, kako to moze biti realno, gledajte i kakve su, vuku se sa krimosima i grand fazon… manite takve, dajte malo profesionalizma, ljude koji vrede… pa ima ovaj grad da ponudi prave vrednosti, a ne samo koga vi poznajete.

 • Poremecen sistem .
  Ne razumem ni te devojke. Sve ce samo fizicki izgled forsirati. Nisu to sportiskinje vec ne bitne likuse.
  Sta je sa dobrotom, humanizmom i pamecu.

801 Shares
801 Shares
Share via
Copy link