novi-sad-pogled
Lifestyle Vesti Novi Sad

Top 5 najlepših pogleda u Novom Sadu

Svaki pogled na Novi Sad je lep na svoj način, a mi vam otkrivamo top 5 najlepših pogleda. Ukusi su različiti, kao i uspomene koje nastaju baš tamo gde su romantični pogledi. Zbog toga vam predstavljamo naš izbor, a ukoliko smo neke izostavili dopišite ih u komentaru.

Pogled sa Tvrđave

Pogled sa Petrovaradinske tvrđave budi emocije i inspiriše i to ne samo fotografe. Mnogi Novosađani dolaze ovde da bi napravili dobre fotografije, ali i kako bi razbistrili misli.

tvrdjava-prolece-novi-sad

Pogled na Novi Sad sa Fruške Gore

Gde bi bio jedan od najlepših pogleda na Novi Sad, ako ne sa vidikovca na Fruškoj Gori. Tu je sve grad, reka, miris trave, svež vazduh i cvrkut ptica. Na ovom mestu ćete uživati u pogledu na naš Novi Sad, ali i u miru koji priroda Fruške Gore donosi.

novi-sad-fruska
privatna arhiva

Pogled na Sabornu crkve

Ima li šta lepše od ispijanje prve jutarnje kafe i prelep pogled na grad, Sabornu crkvu i Katedralu? Svako ima svoje mesto za prvu jutarnju kafu. To može biti i privatna terasa, pored prozora ili na terasi stambene zgrade.

novi-sad-kafa
Jelena Zmijan

Pogled sa krova Giardino kluba

Još jedan prelepi pogled sa krova, iz bašte Giardino kluba, našao se na našoj listi. Kada svi spavaju, svetla obasjavaju grad, a nama se čini da je baš tada najlepše posmatrati Novi Sad. Ima li potrebe govoriti o romantici uz ovakav pogled?

pogled-giardino
facebook

Pogled sa terase Reseta

Mislili smo da smo čuli za sve lepe poglede na naš grad, sve dok se nismo našli na terasi Reseta. Ovaj pogled teško da se rečima može opisati. Vidi se i priroda i urbanost, luksuz i zelenilo, kao da nismo u Srbiji već negde daleko u Kaliforniji.

#reset #rodjendan #blogger #luftika #blog #fashion

A post shared by Marina Mandadzic (@mandadzic) on

Ovo je bila naša lista top 5 najlepših pogleda u Novom Sadu i okolini, vaše predloge možete dopisati u komentaru. I u narednom periodu ćemo vam otkrivati lepe poglede na Novi Sad, zbog toga ovaj tekst završavamo sa nastaviće se…

Više o najlepšim fotografijama Novog Sada

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...
Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share