Žene idu kod frizera da bi im napravio frizuru kakvu žele, ali i da čuju najnovije tračeve, prelistaju magazine i popiju kafu. Istraživali smo koji su to najljubazniji i najbolji neafirmisani frizeri u Novom Sadu.

Ko su novi, ljubazni neafirmisani frizeri u našem gradu? Preporuke smo dobijali od naših čitalaca, ali i mama Novosađanki. Svako ima svog frizera iz komšiluka, a ovo je naša lista top 10 najljubaznijih frizera u našem gradu.

Frizerka Slađa

sladja-frizerka
privatna arhiva

Nakon što smo dobili preporuke, nekoliko frizera smo i sami posetili. U jednom od njih smo naišli na zanimljivu priču. Baka Nadica koja ima 67 godina dolazi u frizerski salon samo zbog frizerke Slađe. Ova baka nam je ispričala zašto je Slađa njena najljubaznija frizerka iz komšiluka u Gogoljevoj ulici.

– Frizerka Slađa je ljubazna i ima poštovanja prema starijima, što ćete retko videti. Kod nje nema zakazivanja, a nas stare i bolesne gleda isto kao mlade i ne pravi razliku. Ona hoće da se druži sa mnom, ako sam ja starija, pa smo tako postale i najbolje drugarice – kaže baka Nadica.

Nastavak na sledećoj strani…

10 Komentari

  1. Svaka cast svim nabrojanim frizerkama! Ali niste isli u Clipso kod Sonje! Ona je fantastican frizer i osoba, uvek vedra i nasmejana i spremna da vas ucini da izgledate svoje najbolje!

  2. Svaka čast,al mislim da ste omanuli Jacu iz Belissime, Gorana Gajića i Šovljankog. Potpuno kapiram poentu teksta al samo da napomenem 😉

  3. Super ideja za clanak. Jel mogu samo da dam savet, bilo bi super da ukljucite imena salona, adrese i kontakt za preporucene frizere.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here