Lifestyle Vesti Novi Sad

Top 10 ljubaznih frizera u Novom Sadu

Žene idu kod frizera da bi im napravio frizuru kakvu žele, ali i da čuju najnovije tračeve, prelistaju magazine i popiju kafu. Istraživali smo koji su to najljubazniji i najbolji neafirmisani frizeri u Novom Sadu.

Ko su novi, ljubazni neafirmisani frizeri u našem gradu? Preporuke smo dobijali od naših čitalaca, ali i mama Novosađanki. Svako ima svog frizera iz komšiluka, a ovo je naša lista top 10 najljubaznijih frizera u našem gradu.

Frizerka Slađa

sladja-frizerka
privatna arhiva

Nakon što smo dobili preporuke, nekoliko frizera smo i sami posetili. U jednom od njih smo naišli na zanimljivu priču. Baka Nadica koja ima 67 godina dolazi u frizerski salon samo zbog frizerke Slađe. Ova baka nam je ispričala zašto je Slađa njena najljubaznija frizerka iz komšiluka u Gogoljevoj ulici.

– Frizerka Slađa je ljubazna i ima poštovanja prema starijima, što ćete retko videti. Kod nje nema zakazivanja, a nas stare i bolesne gleda isto kao mlade i ne pravi razliku. Ona hoće da se druži sa mnom, ako sam ja starija, pa smo tako postale i najbolje drugarice – kaže baka Nadica.

Nastavak na sledećoj strani…

Avatar

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

komentara

Klikni da objaviš komentar

745 Shares
745 Shares
Share via
Copy link