Putovanja Top 10 Znamenitosti

Top 10 dvoraca u Vojvodini

Vila Lujza, Palić

vila_lujza_palic
park-palic.rs

Prelepa Vila s kraja 19 veka, tipične Palićke arhitekture, donedavno kazino, sada je novo renovirani luksuzni objekat Vila Lujza. Vila Lujza se nalazi na 20m od obale Palićkog jezera, okružena Palićkim parkom, u neposrednoj blizini su Zoo vrt, ženski štrand, teniski tereni, jedriličarski klub i mnogi restorani.

Vila raspolaže sa 7 luksuznih apartmana visokog komfora, recepcijom, aperitiv-barom, dve manje trepezarije za doručak (usluga na bazi švedskog stola) i parkingom.

U sklopu Vile na raspolaganju gostima su i dve prelepe terase od kojih se jedna nalazi na samom krovu objekta, odakle se pruža prelepi pogled na panoramu parka i Palićkog jezera, što pruža gostima dodatni ugođaj, dok se druga nalazi ispred samog ulaza u Vilu.

Avatar

Aleksandra Aleksić

komentara

Klikni da objaviš komentar

  • A Vilu na Paliću ste slučajno ubacili iako joj ovde nije mesto 🙂
    joj neko čita previše glupavih marketinških saveta 😉

  • U svakom slucaju vredi spomenuti i dvorac Kastel u Ecki, nadomak Zrenjanina, kao i Zrenjaninsku Gradsku kucu.

  • U Hajdučici se nalazi dvorac porodice Dunđerski tj. njihove ćerke Olge.Dvorac je okružen prelepim parkom.U parku su snimane scene iz filma :;Santa Marija Dela Salute; reditelja Z.Šotre

  • Vila Stankovic nije otvorena za posetioce,mislim j***m im mater Komunisticku,ko o tome odlucuje,ko placa odrzavanje i po cijem se kriterijumu i kome dozvoljava da tu odsedne ???????
    Odrzavanje se placa iz Budzeta kojeg pune gradjani Vojvodine i Srbije,oni koji su zabranili pristup javnosti su izabrali gradjani Vojvodine,znaci nije to privatno vlasnistvo,nego je javno dobro i nikakav predsednik ili neko iz vrhuske ne moze da zabrani samo tako da se ne moze obilaziti ovaj spomenik kulture.Gradjani Vojvodine,ne biraju vas predsednici,VI BIRATE NJIH i ako vam ne sluze treba da ih zamenite.

PARTNERI SAJTA


2.9K Shares
2.9K Shares
Share via
Copy link