Beograd Magazin

Ispred klinike u Tiršovoj SNS zauzeo 10 parking mesta, za roditelje bolesne dece mesta nema

tirsova
Foto: Nikola Tomić/Telegraf

Jedan Beograđanin upozorio je da roditelji koji dovoze svoju decu na pregled u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj nemaju dovoljno parking mesta u toj ulici jer je većina rezervisana za, kako kaže, automobile republičkih organa i javna preduzeća.

Korisnik Tvitera tvrdi da na parkingu ispred ove klinike u Tiršovoj ima samo desetak mesta, a da su sva ostala rezervisana za, kako kaže, vozila Telekoma Srbije, Kancelarije za IT, Amabsade Rusije u Beogradu i republičke organe.

– Ako dete morate da povedete u bolnicu srećno sa parkingom – poručuje ovaj Beograđanin.

On je upitao gradsku vlast i JP „Parking servis“ da li je to za našu decu, kao i da li ne može drugačije da se organizuje parking za roditelje.

– Svaka čast naprednjaci! Uspeli su da obezbede, pazite sad, čak 10 parking mesta ispred Tiršove – rekao je momak sa snimka. – Ostatak ulice su zauzeli Telekom i „državni organi“. Hitno mesta za Telekom i druge da se pomere kako bi bilo mesta za roditelje koji dovode svoju decu u bolnicu – izjavio je zabrinuti Beograđanin a prenosi Nova.rs.

– Bio sam juče i prošle nedelje u UDK Tiršova, nema šanse da nađete slobodno parking mesto. Sa druge strane ruska ambasada ima pregršt parking mesta, koja zvrje prazna!? Da li je moguće da oko bolnice nema dostupnog mesta? I to ispred bolnice za decu?! – odgovorio je drugi korisnik ove društvene mreže.

Stvarno, svaka čast. To nam je za našu decu.

VIDEO Deda Mrazovi rizikovali živote da bi deci u Tiršovoj ubacili paketiće kroz prozor

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

109 Shares
109 Shares
Share via
Copy link