Kolumne

Bolesnik zvani Flekica se „šalio“ sa silovanjem gluvoneme devojčice, pa pokušao da se izvadi. A bolje da nije

Ima jedna stara narodna koja kaže: “ Što se više mrdaš…“ (da sam nepristojna kao što nisam dodala bih: „dublje ti ulazi.“, ali nisam, kao što naglasih).

Tako i ovaj TikToker u pokušaju, u želji da ispadne duhovit po svaku cenu, a uz pomanjkanje osećaja za dobro, loše, duhovito i uvredljivo, i na kraju krajeva bizarno, uhvati pa objavi dva videa čije skrinšotove prilažem bez i jednog komentara, jer komentar je suvišan ovde, austrougarska podnarednička šamarčina bi mi površila posao, ali naglašavam da nisam ni agresivna, kao što nisam nepristojna.

Nedelju obeleženu borbom protiv nasilja prema ženama su i obeležile objave TikTok korisnika Flekice. On je na svom nalogu postavljao klipove u kojima je pričao toliko bolesne viceve na koje se svakom normalnom prevrne utroba. Očigledno je našao nešto neodoljivo privlačno i zabavno u iživljavanju nad nemoćnim ljudskim bićima.

Njegove odvratne „šale“ glase ovako:

„Koja je razlika između deteta i kugle za kuglanje? – Kugla ne vrišti kada stavim prste u nju“, napisao je Flekica zahvaljujući se izvesnom „bratu Andriji“.

„Šta treba uraditi gluvonemoj devojčici posle silovanja? – Slomiti joj ruke da ne kaže mami“, napisao je Flekica uz mnoštvo smajlića.

Ali znate kako kažu: „Nije majka klela sina što se kockao, nego što se vadio“. Tako je i Flekica snimio drugi klip izvinjenja i – bolje da nije.

U svoju odbarnu je pokazao tuđe klipove „Koja je razlika između Brazila i devojke ’05?“ i druge umotvorine mozgovića poput njega.

– To je sve što već postoji na internetu, a moja je greška što sam to snimio a nisam smeo. Sve optužbe su neosnovane i sve je glupost što pričaju. Samo prave dramu oko bilo čega. Pokazao sam dokaze da su i drugi to radili. Ko hoće da mi veruje neka veruje, ko neće neka mi se skine s leđa – poručio je Flekica.

flekica-crnjak-u-pokusaju
Foto: Printscreen

I sad, bato, seko, teto, čiko, prijatelji, braćo, kumovi, recite vi meni je l’ vama ovo smešno?

Ja volim dobre crnjake, časna reč. Ovo nije crnjak, ovo je toliko bolesno da nemam reči da opišem u kom izmenjenom stanju svesti neko, iko, može da smatra ovo zabavnim i smešnim.

U ‘izvinutosti’ svojim pratiocima (jer se dečak ‘izvinuo’, nije se izvinio) objašnjava kako se to sve može naći, odnosno već postoji na internetu, pa je video, pa nije mislio, pa je mislio…

@flekica__

Izvinjavam se svima koji su se našli uvredjeni ! #viral #trending #fyp

♬ original sound – Madison Elliott

Bajo, da ti kaže nešto teta Tamara: Jeste, na internetu postoji sve: I vanzemaljci, i reptilijanci, i dvoglavo tele, i pedofili, i silovatelji, i pornjava sa maloletnicima, i gang-bangovanje, i dopisivanje sa zatvorskim ptičiciama, i vudu forumi, i seks sa životinjama… sve što možeš i ne možeš da zamisliš.

I sad se ti ovde vadiš (u snimku koji sledi) da si ti samo video na internetu pa si uz’o. Pa, koliko vidim, nemaš ti dvanaest godina pa da se praviš da si Baka Prase. Čak ni on, ljiga poslednja, nije izvaljivao takva sranja kao ti.

Ti, dečko, treba da prođeš jednog ‘toplog zeca’ na mrežama pa ćeš svaki sledeći put pre nego što stisneš ‘publish’ dooobro da razmisliš šta objavljuješ, i da li je normalno za jednog mladog momka bez očiglednih psihičkih poremećaja da objavljuje morbidne ‘šale’ na račun beba i dece sa invaliditetom.

Veruj mi, nisi ti nikoga povredio, ti si sve nas na gomili straaašno naljutio, i, u to ime, postavila sam namerno link do tvog naloga, da vidiš kako ćeš sad popularan da budeš. Baš sam te, onako, muški izreklamirala, iz dubine duše.

@flekica__Još jednom veliko IZVINITE !!! Znam da sam pogrešio, ali sad je svakako gotovo, ovim putem želim samo svima da kažem IZVINITE ! #fyp #viral #trend♬ original sound – Flekica__

Topli pozdravi od svih majki, očeva, braće, sestara i onih drugih koji nemaju pametnija posla do da te pozdrave tako pametnog. I verujem ti da ti je iskreno žao, ali, moraš da naučiš jednu važnu stvar: Internet pamti. Sve. Baš sve.

Ne znam samo, a baš me zanima, da li su ovo videli tvoji roditelji, i da li te se stide sad?

A ovo ispod je link do pravog načina sticanja popularnosti na društvenim mrežama i korišćenja novca zarađenog preko TikTok-a. Nećeš se ti, dečko, ‘leba najesti.

Idi radi nešto korisno: kopaj, na primer.

Kad te Baka Prase pozove na gajbu, možeš slobodno da kažeš: Neću i ne da mi mama!

Tamara Gočmanac

Mnogo glasno šapuće. Ego-tripuje, nasmeje, rasplače. Voli kišu i sneg. I životinje. Redovno je ispuštali na glavu kad je bila mala, pa je, zahvaljujući tome, postala mnogo lepa, pametna i bloger.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

82 Shares
Share via
Copy link