Fast food Novi Sad Recepti Restorani Novi Sad

Tegla’s bar – zdravi obroci u tegli

Tegla’s bar Novi Sad u ulici Narodnog fronta jedinstveno je mesto gde možete kupiti zdravu obrok salatu u tegli. Salata u tegli je idealan obrok za tople letnje dane.

U ponudi je 13 različitih vrsta. Salate su podeljenje na vegeterijanske, posne ili sa mesom, pa svako može da odabere ono što mu najviše prija. U ponudi su obroci sa tunjevinom, belim mesom, raznim vrstama povrća, ljute, sa sirom, maslinama, i u raznim drugim kombinacijama. Jedna salata dovoljna je za jedan obrok.

teglabar_novisad_salata

Možete poneti teglu kući, jesti u prirodi, na pikniku, ili poneti svoj zdrav obrok u kancelariju. Tatjana Gajin iz Tegla’s bara u Novom Sadu kaže da je jedna od najpopularnijih obroka – salata kuće.

– Tegla’s salata je kombinacija piletine, slanine, jaja, feta sira i krem dresinga. Ovo je uglavnom prva salata koju svi probaju i rado joj se vraćaju – kaže ona.

teglabar_novisad_salata

Tegla’s bar radi svaki dan, a teglice možete i naručiti na vašu kućnu adresu. Uvek je aktuelna i akcija da donesete 10 praznih tegli, i da onda dobijete jednu salatu za dinar, po vašem izboru.

Tegla’s bar je odavno osvojio Novi Sad, a ovog leta “pao” je i Beograd. Tamo je ova franšiza zastupljena na 2 lokacije: u naselju Beleville na Novom Beogradu i u Molerovoj ulici na Vračaru.

Više informacija o izuzetnom konceptu zdrave hrane možete da pronađete na sajtu http://teglas.rs/.

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
183 Shares
183 Shares
Share via
Copy link