Lifestyle Moda

Tally Weijl svetlucava novogodišnja kolekcija

Tally weijl je brend za atraktivne, samopouzdane i seksi mlade dame. Upravo je takva i kolekcija pod nazivom Glitter obsession, koja je sva šljašteća kako i sam naziv kaže, a novogodišnji praznici su pravo vreme da ponesete ove modele.

BLEJZER

Kratak model blejzera u crnoj boji, opuštene forme, nije na kopčanje, a prednji deo je sav od štrasa. Idealan je ukoliko ste obukli samo top, a želite da se ogrnete a da opet ne delujete previše ozbiljno.

blejzer-crni
Izvor: Online shop ©

KRATKI KOMBINEZON

Pravi mladalački model kombinezona u crnoj boji, kratak, od štrasa, bez rukava. Preporučujemo vam da uz ovakav model ponesete potpetice.

kombinezon-crni
Izvor: Online shop ©

TOP

Streč top, napred je od šljokica u zlatnoj i metalik boji u cik cak dezenu. Leđa su bez šljokica to jest čisto crna. Predlažemo da ga nosite uz jednobojne pantalone i sako, i ovde su cipele sa potpeticom poželjne.

top-praznici
Izvor: Online shop ©

HALJINA

Koktel srebrna haljina koju možete da ponesete i na koktel večeru i posle da produžite na provod do ranih jutarnjih sati. Gornji deo prianja i ima izrez u obliku srca, naglašen je struk, dok je suknja moderne forme koja odstoji, sa faltama i crnim pojasom.

haljina-praznici
Izvor: Online shop ©

SUKNJA

Srebrna mini suknja sa visokim naglašenim strukom, u pepito dezenu. Ima falte i cibzar pozadi. Ponesite je uz bluzu ili top.

suknjica-praznici
Izvor: Online shop ©

Pogledajte Essence prazničnu kolekciju šminke

 

 

Avatar

Milica Popić

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link