Film Lifestyle

Tajni život jedne od najjedinstvenijih glumica XX veka (VIDEO)

U javnosti se predstavljala tajanstveno, a svojom lepotom je očaravala sve oko sebe. Jedna od najjedinstvenijih glumica 20. veka rođena je 1901. godine u Berlinu u bogatoj porodici, pod imenom Marlen Ditrih.

Od malih nogu pokazivala je interesovanje za poeziju i pozorište. Htela je da se orpoba i kao violinistkinja, ali je povredila ruku i od tada je svoj profesionalni angažman nastavila na polju glume. Tokom 30ih godina 20. veka doselila se u Ameriku i tamo potpisala ugovor sa velikom producentskom kućom. Time je Marlen u javnosti postala direktna supranica tada popularnoj Greti Garbo koja je bila zvezda neke druge kuće.

Jednom od najvećih zvezda učinio ju je film “Plavi anđeo”, ali rivalitet koji je navodno postojao između nje i Grete Garbo bio je samo igra za publiku. Navodno se se njih dve upoznale mnogo ranije, a da su jedno vreme bile i strasne ljubavnice.

Inače, prema pričama Marlen je bila u otvorenom braku sa rediteljem Rudolfom Sjeberom, ali su oboje uživali sa strane. On sa ženama, a ona i sa ženama i muškarcima. Greta Garbo bila je, navodno, samo jedna od njenih izabranica, a delila je postelju i sa popularnom francuskom književnicom Edit Pjaf.

Bila je, mnogi svedoče, nesebična ljubavnica pa je uživala najviše u oralnom seksu sa svojim partnerima među kojima su bili i Gari Kuper, Kirk Daglas, Frenk Sinatra, Džon Vejn i mnogi drugi.

Iako je iz Nemačke, žestoko se protivila Hitlerovoj politici pa je svojevoljno se ponudila da bude moralna podrška vojnicima u ratu. Smatrala je da pored te, njima treba pružiti i dodatnu potporu pa je sa njima imala i seks jer je smatrala da to zaslužuju.

Mnogi su hvalili njen izgled i prelepe jagodice koje su krasile njeno lice, a ona je da bi takva postala odlučila da izvadi nekoliko zdravih zuba ne bi li joj lice bilo lepše. Poslednjih 11 godina svog života provela je u stanu u Parizu krijući se od ljudi jer je smatrala da niko ne treba da vidi njene bore. Živela je 91 godinu i umrla 1992.

10 neverovatnih glumačkih transformacija

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link