Magazin Srbija

Izopačeni život Marjanovića pre Jeleninog ubistva, svekar ih sve kontrolisao jer je bio „gospodar duša“ (VIDEO)

Vladimir Marjanović

Da li je Vladimir Marjanović bio mnogo više od svekra, pita se detektiv Braca Zdravković, koji je analizirao profil Vladimira Marjanovića, Zoranovog oca i svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović. Zašto se detektiv uopšte bavio profilom svekra koji je umro pre tačno godinu dana (oktobar 2021)?

– Vladimir je bio narcis. On je u toj kući bio gospodar duša. Mislio je da svi u kući moraju da mu budu podređeni – tvrdi Zdravković.

Svekar uložio novac u Jeleninu karijeru

Porodica ubijene Jelene prodala je početkom 2016. godine stan, koji su imali na Ceraku. Zdravković navodi da je deo novca Vladimir uložio u Jeleninu karijeru, ali i vodio računa kako se ona oblači i šminka.

– Pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine.Prema navodima sagovornika Kurira bliskog porodici Marjanović, iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do 2016. godine su zadržali stan. Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, krenuli su da to realizuju – obelodanjeno je još 2016. godine.

Jelena-Krsmanovic-Marjanovic-FOTO-FACEBOOK
Jelena Marjanović i Zoran Marjanović, FOTO: FACEBOOK

Svekar je zvao isključivo Jelenu, ne svog sina

Zdravković iznosi i dalja bizarna saznanja o životu u kući Marjanovića.

– Zoran i Jelena imali su običaj da odu kod prijatelja u goste. Ukoliko bi ostali duže Vladimir je imao običaj da po deset puta zove Jelenu na telefon, a ne svog sina, to je, priznaćete u najmanju ruku čudno – navodi Zdravković.

Dodaje da je jedan film s početka devedesetih promenio karijeru Vladimira Marjanovića.

– Tada je gledao film „Ponovo mrtav“ koji je potpuno promenio njegov život. Posle toga se posvetio ezoteriji i naučio da hipnotiše ljude – otkriva detektiv.
Dodaje i o tome da je problem možda nastao kada karijera Jelena nije išla onako kako su oni zamislili i nvodi da ju je možda planirao i za „neki drugi posao“.

Kad je Zoran osumnjičen, promenio ploču

Podsetimo,  Vladimir je mnogo puta, do hapšenja Zorana Marjanovića, istupao u medijima, davao izjave o svojoj pokojnoj snaji, a onda je nakon što mu je sin uhapšen izjavio da je „Jelena preljubnica koju je ubio beogradski tajkun“.

Nakon toga, Vladimir i svi ostali Marjanovići su zanemeli. U medijima se više nisu pojavljivali, odbijali su da daju bilo kakvu izjavu, angažovali su advokate koji su govorili umesto njih, a od samog početka istrage sumnjalo se da svako od njih zna mnogo više nego što se čini.

U oktobru 2018. godine oni su pozvani da daju iskaz u Višem javnom tužilaštvu i ispričaju sve što znaju o danu kada je Jelena, navodno, misteriozno nestala, a zatim ubijena.

Međutim, svi oni – otac Vladimir, brat Miloš, majka Zorica i sin Uroš – iskoristili su svoje zakonsko pravo i odbili da svedoče.

Izvor:Kurir

Psiho-dete Zoran Marjanović posećivao ‘grad mrtvih’ i već sa 10 godina izazivao jezu (VIDEO)

122 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap