deca-u-vrticu-radionice
Radionice

Svakog vikenda edukativne radionice za decu

U subotu, 31. oktobra 2015. godine od 11.00 do 12.30 sati u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1, biće održana kreativna radionica za decu „Od drveta trista čuda“ u okviru edukativnog programa za decu „Oseti umetnost. Doživljavanje umetničkih dela putem čula“.

Nakon letnje pauze, Galerija Matice srpske od oktobra nastavlja sa realizacijom kreativnih radionica za decu subotom u okviru edukativnog programa Oseti umetnost. Doživljavanje umetničkih dela putem čula.

Radionice će se održavati svake subote od 11.00 do12.30 sati, a namenjene su deci uzrasta od 5 do 11 godina. Osmišljene su sa željom da se mališani na zanimljiv način upoznaju sa umetničkim delima iz kolekcije Galerije i da se kod njih podstakne snažniji doživljaj umetničkih dela putem svih čula. U kreiranje i realizaciju radionica uključen je stručni tim: kustosi-edukatori, saradnici iz oblasti pedagogije i studenti pedagogije sa Odseka za pedagogiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share