Dogadjaji

Svadbena magija za vikend na Spensu

Treći sajam venčanja koji smo proteklih godina upoznali pod nazivom “Imagine your wedding” ove godine će se održati30. i 31. januara a nosiće ime “Svadbena Magija”. Svečani salon i galerija Macut će ove godine ugostiti manifestaciju koju, iako manjih obima, novosađani nestrpljivo čekaju kao praktično prvu u novoj kalendarskoj godini koja smelo okuplja i predstavlja karike u lancu koji čini ceremonija i proslava venčanja.

Da bi Magija bila još lepša i jedinstvena, Sajam venčanja, sa pažljivo izabranim izlagačima pruža priliku mladim parovima ili onim koji jos uvek sanjaju o svom idealnom venčanju da na jednom mestu vide i izaberu ono što bi njihov dan učinilo posebnim.

Izlagači na ovogodišnjem sajmu biće saloni venčanica, ateljei svečanih haljina, cvećare i dekorateri prostora, poslastičarnice, a pored odevnih i ukrasnih sadržaja, na sajmu ćete moći da pronađete fotografa i snimatelja, rezervišete restoran ili salu za proslavu venčanja, limuzinu ili ćete jednostavno biti u prilici da pronđete stručnjake da to urade za vas.

Vaša “Svadbena Magija” biće održana 30. i 31. januara 2016. u svečanom salonu i galeriji Macut, od 10 do 20 časova, a ulaz je, kao i prethodnih godina besplatan.

Foto: Nenad Karlić ©

Više zanimljivih događaja potražite ovde

 

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Avatar

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link