svadbena magija spens
Venčanja Vesti Novi Sad

„Svadbena magija“ 28. i 29. januara na Spensu

Manifestacija posvećena venčanjima „Svadbena magija “ održava se na SPENS-u u Svečanom salonu i galeriji Macut 28. i 29. januara, a ulaz je i ove godine besplatan. Posetioci manifestacije moći će da vide modne revije najlepših venčanica koje su modne kuće spremile za ovu sezonu, a sve će začiniti nekoliko zanimljivih koncerata.

Manifestacija će kao i svake godine manifestacija imati i humanitarni karakter. Naime, na „Svadbenoj magiji“ prodavaće se proizvodi koji se izrađuju u školi za Osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović“ sa domom učenika i sav prilog će biti doniran školi, najavljuju organizatori iz Udruženja građana „Zajednički život“.

Kao specijalni gost na samom otvaranju manifestacije 28. januara od 16 sati nastupiće Tanja Banjanin, a nakon modne revije salona venčanica „Dar“ koncert će održati Ilija i Milica Ilić. Prvog dana, publika će moći da vidi i reviju salona venčanica „Pepeljuga“.

Drugog dana „Svadbene magije“ za muziku će biti zadužen bend „Sedmo nebo“, a posetioci će moći da uživaju u modnim revijama salona venčanica „Maja“ i „Cristal“ kao i u autorskoj reviji kreatorke Snežane Kuručev.

 

Subota 28.01.2017.

16           koncert Tanje Banjanin

16.30     modna revija salona venčanica „Dar“

17           koncert Ilije Ilića sa gošćom Milicom Ilić

18           modna revija salona venčanice „Pepeljuga“

 

Nedelja 29.01.2017.

16           modna revija salona venčanica „Maja“

16.30     muzički blok benda „Sedmo nebo“

17           modna revija kreatorke Snežane Kuručev

17.30     muzički blok benda „Sedmo nebo“

18           modna revija studia venčanica „Cristal“

Pogledajte kako je bilo na prvoj „Svadbenoj magiji“

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share