Magazin Putovanja

Da li je ovo plaža ili pakao?! U Sutomoru ko u košnici, ljudi ko peska u pustinji (FOTO)

Sutomore, plaza
Foto: Printskrin/Tviter

Snimak koji se danas (9. avgust) deli društvenim mrežama zaista je prizor koji sebi ne biste poželeli da doživite na odmoru. U pitanju je i ove godine-gradska plaža u Sutomoru koja u aktuelnom špicu sezone podseća na nekakvo mesto hodočašća pre nego na plažu na kojoj bi trebalo da se odmorite.

Naime,snimak gradske plaže u Sutomoru je pogled na nepregledno more ljudi, suncobrana i peškira za plažu. Kad smo kod narodnih doskočica ovo je najblistaviji primer fraze: “Ni igla više ne može da padne”.

 

S obzirom na to da je u prethodne dve godine pandemija koronavirusa bila u najvećem zamahu i da je jedan deo građana bio veoma obraziv kada je u pitanju letnji odmor, leta gospodnjeg 2022. svima je bilo važno da se odmore, sunčaju i “bućnu”.

Ubrzo nakon što je snimak završio na Tviteru pojedni korisnici su gradsku plažu u Sutomoru opisali kao “pakao na zemlji”.

– Radije bih sedela kući – jedan je od mnoštva komentara zgroženih građana Srbije koji listom tvrde da odmor kao u Sutomoru nije odmor bez obzira što sediš nekoliko metara od mora.

Izvor: zena.blic.rs

Jadno Sutomore, u viceve si ušlo, prozvali te Leskovcem na moru…

Luftika redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

379 Shares
379 Shares
Share via
Copy link