Srbija Vesti

Supruga žrtve klana Veljka Belivuka na suđenju aplaudirala kasapinu Laliću: Ako je već bio mangup, neka bude do kraja

jelena veličković
Foto: Preuzeto sa Nova.rs

Jelena Veličković (35), supruga ubijenog Gorana Veličkovića Goksija, vođe Partizanove navijačke grupe „Jang bojs“, za čiju likvidaciju se tereti Veljko Belivuk i njegova kriminalna grupa, istakla je da nije iznenađena negiranjem Belivuka i Marka Miljkovića, za izvršena najteža krivična dela, na jučerašnjem ročištu, piše Nova.rs.

U sudu je aplaudirala najozloglašenijem kasapinu, Srđanu Laliću, nakon što je priznao krivicu za ubistvo njenog supruga.

– Dokle god budu mogli i imaju neku slamku spasa za koju mogu da se hvataju, do tada će i negirati i pokušavati da okrenu priču u svoju korist. Verujem da će tome vrlo brzo doći kraj. Verujem u Boga, navodi Jelena, govoreći o negiranju krivice okrivljenih vođa kriminalne grupe.

Foto: Printscreen

Kako ističe ta hrabra žena, koja je sa dvoje male dece morala da se suoči sa činjenicom da je čovek koga je volela ubijen na najsuroviji način, mučno joj je to što mora da gleda osumnjičene u sudnici.

– Samo želim da se sve završi što pre i da oni dobiju što zaslužju, ali meni Gorana ništa ne može da vrati, navodi Jelena, pa na pitanje otkud aplaudiranje Srđanu Laliću na priznavanje krivice, odgovara:

– To nije novost. To se nije juče dogodilo prvi put. Iako taj čovek ima sliku na kojoj drži glavu mog supruga, pre nego što je ubijen, ovim postupcima pokazuje da u njemu ima krvi i mesa. Ima osećaj da prizna delo. Ako je već bio mangup, neka bude do kraja, navodi ona.

Na podsmevanje Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u sudnici i negiranje krivice za ubistva koja im se stavljaju na teret, Jelena kaže da se ni to nije dogodilo prvi put.

– Oni se stalno smeju, od početka je tako. Verujte da na to više niko ni ne reaguje. Poznajući ljudski odbrambeni mehanizam, mislim da je njihov smeh samo odraz straha. Mislim da su oni u svojoj suštini nesrećni i da će tek biti kada shvate šta im tek sledi. Pod tim mislim da će postati svesni koga ostavljaju iza sebe. Žalosno je to što imaju decu, a služiće doživotnu. Samo saznanje dece ko su im očevi će za njih biti najgore od svega, ističe Jelena i dodaje da je otac njene dece otišao časno.

Na pitanje da li je u Specijalni sud došla slučajno u bojama Partizana, dodajući da to nije prvi put, Jelena ponosno ističe da je ona veliki Grobar.

– Moj suprug je bio verni i odani navijač Partizana, a ne pripadnik kriminalnih organizacija. Zajedno smo sa prvim detetom bili redovni na utakmicama crno-belih. To što dolazim u kombinacijama isključivo crno-belog dezena je samo odavanje počasti mom Goranu, zaključuje Jelena.

jelena veličković
Foto: Printscreen

Podsetimo, na pripremnom ročištu kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, i pripadnicima njihovog klana, svi su negirali krivicu, osim okrivljenih svedoka saradnika, Srđana Lalića, Bojana Hrvatina i Nikole Spasojevića, koji su priznali krivicu.

Za danas, i sledeće ročište koje je zakazano za kraj nedelje, predviđeno je da optuženi počnu sa iznošenjem odbrane i da počnu saslušanja svedoka, porodica i ostalih.

Ovom optužnicom klan Veljka Belivuka odgovara za 7 ubistava u Srbiji.

Izvor: Nova.rs

“Pevači” Lalić i Hrvatin otkrili da je Veljin Klan ubio Kiću, Svinju, vlasnika Pink Taksija…

72 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap