knjige-kafa
Izvor: Pixabay ©
Dogadjaji Tribine

Subota posvećena književnosti u CK13

Književno veče povodom objavljivanja zbornika književnih tekstova nastalih na prošlogodišnjoj Koloniji “Književnost & Multimedija” održava se u subotu 23. aprila od 20 sati u Omladinskom centru CK13. Zbornik naslova “Sanjatorijum – Ili: Ko još sahranjuje ptice” čine književni tekstovi 12 učesnika i učesnica iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine, i to: Jasne Dimitrijević, Alena Brleka, Minele Masleše, Gorana Stamenića, Alme Gačanin, Milice Milosavljević, Đorđa Majstorovića, Bojana Todorovića, Kristine Topić, Nikole Dojića, Sanje Anđelković i Ivana Drnčule.

Devetodnevnu Koloniju “Književnost & Multimedija”, održanu u Sremskim Karlovcima, u Ekološkom centru “Radulovački”, a u organizaciji i realizaciji Omladinskog centra CK13, vodio je Bojan Krivokapić, a kao gosti su se, kroz predavanja i radionice, predstavili: Ognjenka Lakićević, Dragoslava Barzut, Anica Stojanović, Ivan Radenković, Maja Solar i Andraš Juhas.

Svi posetioci će na poklon dobiti “Sanjatorijum”.

Saznajte kada i gde se održava Cvetna pijaca.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share