Magazin

Studio B je prevazišao sebe, Barbara je smenjena sa trona, a Gebels gleda i plače (VIDEO)

Studio B nekada je bio ponos i simbol Beograda, a danas predstavlja svojevrsno dno srpskog novinarstva, sliku i priliku države u kojoj živimo. To je još jednom nedvosmisleno dokazala izvesna Valentina, koja je pre nekoliko dana i u svega dvadesetak sekundi sa neslavnog trona skinula Barbaru Životić i njeno sada već legendarno „linč, silovanje, nasilje“ izveštavanje.

Nije tajna da je Studio B postao sredstvo medijskog informisanja koje u rukama drži vladajuća partija. Nije tajna ni to da su „kolege“ iz ove medijske kuće verovatno i primorani da čitaju saopštenja od kojih se, najblaže rečeno, kosa sa glave ne diže, već otpada i emigrira što dalje odavde. Ipak, postoji neka granica, pogotovo kada kao spiker prezentuješ neku vest sa izrazom lica koji nijednog trenutka ne odaje kajanje i znak da su te oteli vanzemaljci, kao što je to slučaj sa koleginicom Vanjom.

„Savez predvođen medijskim tajkunom i kleptomanom, Đilasom, siledžijom i fašistom Obradovićem i medunarodnim muljatorom Jeremićem i danas pokazuje svu svoju jadnost i ljigavštinu i da za njih ne postoje granice u želji da unize Srbiju i srpski narod…“

Da, dobro ste pročitali, pa i čuli. Ovo, kao ni Barbarino izveštavanje sa protesta, pa ni govori, slobodno se može reći, čiste mržnje, koji dolaze sa raznih televizijskih kanala pa i portala, nije deo scenarija iz nekog filma u kojem se radi o strahovladi, diktaturi i ispiranju svesti. Ovo je naša realnost.

Ovde se više ne radi o tome da li neko podržava SNS, opoziciju, Džedaje sa severa Bačke ili ga jednostavno boli uvo za politiku, politička dešavanja u Srbiji. Ovde se radi o fabrikovanju govora koji su svojevremeno doneli tapšanje po ramenu Jozefu Gebelsu koji je otac zastrašivanja, spinovanja i nenormalne propagande koja je za cilj imala samo jednu stvar – uniziti čoveka u čoveku strahom i naterati ga da slepo sluša.

Da se razumemo, nema nevinih u politici, ni u vlasti, ni u opoziciji. Samo, velika razlika između ovih i onih leži u tome što su jedni čitali Orvelove knjige, dok su drugi počeli da ih primenjuju. Barbara i Vanja su pravi pokazatelji toga, piše portal Noizz.

Mada, i jedna i druga imaju pravo. Linč, silovanje i nasilje postoje. Postoje i kleptomani, siledžije i fašisti koji pokazuju svu svoju jadnost i ljigavštinu u želji da unize Srbiju i Srbe. Vanja i Barbara ih dobro poznaju, od njih dobijaju govore na papiru i „idiotu“.

Koleginice, trepnite dvaput ako su vas oteli vanzemaljci, da vas spasimo. Kanal smo već odavno promenili.

On je Uroš Marković, iznuđeni heroj Srbije, a njih dve naša pošast i propast

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

148 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap