Horoskop Mesečni horoskop

Strelac, mesečni horoskop za juli 2017. godine

Na početku meseca, 5. i 6. jula Merkur ulazi u znak Lava, a Venera ulazi u znak Blizanaca i vaše polje partnerstava. To će vam doneti više kontakata sa poslovnim partnerima, mogućnost ulaska u nove vidove saradnje, mogućnosti sklapanja novih ugovora koji mogu da se pokažu profitabilnim u budućnosti. Pažljivo procenite s kim ćete da ostvarite novo poslovno partnerstvo i kakav ćete ugovor ili sporazum da potpišete.

Merkur će praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti brzopletim i nepromišljenim. Ne bi valjalo da se upustite u nešto što je samo po sebi rizično i neprovereno i što bi vam moglo naneti više štete nego koristi. Druga nedelja u julu će vam otvoriti mogućnost za dobitke na polju saradničkih odnosa, kroz poslovanje sa društvenim organizacijama, poboljšaće vašu popularnost na polju javnosti i otvoriće vam mogućnost saradnje sa inostranim partnerom ili uspeh kroz oblasti izdavaštva. U drugoj polovini jula će se pojačati opasnost od ulaska u rizične poslove zbog kvadrata Marsa sa Uranom 18. jula, pa vam se preporučuje veliki oprez.

Do 20. tj. 22. jula Mars i Sunce će prolaziti kroz vaše polje platnog prometa. Već 2. jula će Mars praviti opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju novca, a takođe će Sunce praviti opoziciju sa Plutonom 10. jula. Preporučuje vam se da u ovom periodu izbegavate velike finansijske transakcije i investicije, a posebno da izbevagate zaduživanja. Poslovanje sa sumnjivim ljudima ili bavljenje nekakvim nelegalnim tokovima noivca bi vas moglo dovesti u nezgodan položaj ili vam naneti gubitak. U drugoj polovini jula će vam trigon Merkura sa Saturnom pomoći da dovedete svoje finansijse u stabilnije stanje. Zarada vam dolazi kroz oblasti javnosti i javne nastupe.

Nezaposleni Strelčevi će se nemarno odnositi prema mogućnostima koje će im se pružati, što im može doneti neuspeh u nalaženju zaposlenja.

Na sledećoj strani

Ljubavne prognoze za jul 2017…

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

64 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap