Mesečni horoskop Horoskop

Strelac, mesečni horoskop za juli 2017. godine

Na početku meseca, 5. i 6. jula Merkur ulazi u znak Lava, a Venera ulazi u znak Blizanaca i vaše polje partnerstava. To će vam doneti više kontakata sa poslovnim partnerima, mogućnost ulaska u nove vidove saradnje, mogućnosti sklapanja novih ugovora koji mogu da se pokažu profitabilnim u budućnosti. Pažljivo procenite s kim ćete da ostvarite novo poslovno partnerstvo i kakav ćete ugovor ili sporazum da potpišete.

Merkur će praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti brzopletim i nepromišljenim. Ne bi valjalo da se upustite u nešto što je samo po sebi rizično i neprovereno i što bi vam moglo naneti više štete nego koristi. Druga nedelja u julu će vam otvoriti mogućnost za dobitke na polju saradničkih odnosa, kroz poslovanje sa društvenim organizacijama, poboljšaće vašu popularnost na polju javnosti i otvoriće vam mogućnost saradnje sa inostranim partnerom ili uspeh kroz oblasti izdavaštva. U drugoj polovini jula će se pojačati opasnost od ulaska u rizične poslove zbog kvadrata Marsa sa Uranom 18. jula, pa vam se preporučuje veliki oprez.

Do 20. tj. 22. jula Mars i Sunce će prolaziti kroz vaše polje platnog prometa. Već 2. jula će Mars praviti opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju novca, a takođe će Sunce praviti opoziciju sa Plutonom 10. jula. Preporučuje vam se da u ovom periodu izbegavate velike finansijske transakcije i investicije, a posebno da izbevagate zaduživanja. Poslovanje sa sumnjivim ljudima ili bavljenje nekakvim nelegalnim tokovima noivca bi vas moglo dovesti u nezgodan položaj ili vam naneti gubitak. U drugoj polovini jula će vam trigon Merkura sa Saturnom pomoći da dovedete svoje finansijse u stabilnije stanje. Zarada vam dolazi kroz oblasti javnosti i javne nastupe.

Nezaposleni Strelčevi će se nemarno odnositi prema mogućnostima koje će im se pružati, što im može doneti neuspeh u nalaženju zaposlenja.

Na sledećoj strani

Ljubavne prognoze za jul 2017…

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak

covid 19 kontakt desk

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

21 Shares
Share via
Copy link