sabra kusadasi
strand-septembar-2015
Dogadjaji Festivali

Štrand fest – Dunav će zasijati kao nikada do sada

Danas i sutra na novosadskom kupalištu Štrand, održava se Štrand fest, festival vojvođanske tradicije. U okviru programa biće predstavljene turističke organizacije, male zanatske radionice i najveće manifestacije Vojvodine.

Na Štrand festu moći ćete da probate tradicionalne specijalitete u okviru prodajne etno izložbe, a sve će biti propraćeno i zvucima tamburaša.

Organizatori pozivaju sve Novosađane da večeras dođu na Štrand, jer nas očekuje do sada neviđeni vatromet na Dunavu, po ugledu na evropske gradove. Kažu, Dunav će zasijati kao nikada do sada, a spektakl je zakazan u 21h.

Ovog vikenda i cvetna pijaca u Novom Sadu

Drugi dan festivala očekuje nas i Trofej Novog Sada, takmičenje u kuvanju riblje čorbe.  Do sada je prijavljeno preko 100 ekipa, pa svi ljubitelji ribe mogu probati vrhunske čorbe kulinarskih majstora.

Festival je i humanog karaktera, pa će posetioci moći da ostave i dobrovoljni prilog kao završetak Humanog ponedeljka, akcije koja je celo leto bila na Štrandu.

Ulaz na novosadsku plažu biće besplatan oba dana festivala.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share