Novi Sad Vesti Novi Sad

Borislava Perić-Ranković dobila sto za stoni tenis u Novom Sadu

Prvi od deset stolova za stoni tenis postavljen je na teritoriji Mesne zajednice „Žitni trg“. Deset stolova za stoni tenis biće  postavljeno u Novom Sadu u okviru projekta Stonoteniskog kluba „Novi Sad“.

Predsednik kluba Dan Fracile istakao je da svaka sportska oorganizacija pored svojih dostignuća ima i društvenu odgovornost i obavezu i prema okruženju u kojem se nalazi.

„Mi smo na ovaj način želeli da se odužimo građanima Novog Sada za podršku koju nam kontinuirano pružaju. Zahvaljujem se Gradu, Kompaniji NIS i svima koji su nam pomogli da ovu ideju sprovedemo u delo, a u projekat smo uključili i građane koji su glasali za lokacije na kojima će biti postavljeni stolovi. Za dve nedelje, prikupili smo 10 hiljada glasova na osnovu kojih smo odabrali deset lokacija“, rekao je Fracile.

borislava-peric-rankovic-stolovi-za-stoni-tenis-u-novom-sadu
Facebook

Proslavljena stonoteniserka i paraolimpijka Borislava Perić-Ranković je naglasila da joj je velika čast što sto nosi njeno ime i izrazila nadu da će veliki broj Novosađana iskoristiti mogućnost, igrati stoni tenis u prirodi i družiti se, jer taj sport mora da se igra u paru.

U narednim danima biće postavljeno još devet ovakvih stolova, u različitim delovima Novog Sada, odnosno na teritorijama mesnih zajednica: Klisa, Omladinski pokret, Detelinara, Gavrilo Princip, Bistrica, Telep, Liman III, Dunav i Liman I.

Stolove će građani moći besplatno da koriste.

Vodič kroz Novi Sad: 25 mesta koja morate obići

 

10 Shares
Share via
Copy link