Dogadjaji Vesti Novi Sad

Stiglo je proleće – okupite ekipu i vratite se u formu!

Sve više ljudi odlučuje da početkom proleća svoje slobodno vreme odvoji za sportske aktivnosti ili rekreativno bavljenje fudbalom, tenisom ili košarkom. Ako i vi želite da prilagodite bavljenje sportom svojim interesovanjima i vremenu i učinite ga još zabavnijim trenirajući sa vašom ekipom, rezervišite svoj termin na sportskim terenima Zabavnog parka „Starli“.

Na otvorenim sportskim terenima sa veštačkom travom možete organizovati treninge, utakmice ili sportsko druženje sa vašim prijateljima, porodicom ili kolegama sa posla i fakulteta.

sportski-tereni-fudbal-starli
Starli.rs

Tereni su raspoloživi preko dana i osvetljeni reflektorima za noćno druženje i opremljeni svlačionicama, spoljnim tuševima i letnjom baštom za osveženje i odmor nakon rekreacije. Takođe, u Zabavnom parku postoji i besplatan bežični internet (WiFi) i mogu ga koristiti svi sportisti koji žele da svoje aktivnosti podele sa prijateljima na društvenim mrežama.

Bez obzira za koju se aktivnost odlučili, najvažnije je da uživate u sportu, a proleće je najbolje godišnje doba da počnete zagrevanje i isprobate nove stvari i mesta.

tereni-za-mali-fudbal-novi-sad
Starli.rs

Zabavni park „Starli“ je najveći i najsavremenije uređen i opremljen prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece, omladine i osobama koje su došle kao pratnja ili samostalno kako bi uživali u raznovrsnim zabavnim, sportsko-rekreativnim, obrazovnim i ugostiteljskim uslugama.

Pročitajte zanimljive vesti iz Novog Sada

Ili

Zavirite u galeriju fotografija Zabavnog parka “Starli”

 

PARTNERI SAJTA


20 Shares
Share via
Copy link