Srbija Vesti

Stefanović odgovorio na Hrkalovićkine optužbe: Razobličio sam sve laži bezbroj puta

vucic-grli-stefanovica-tanjug
Foto: Tanjug

Aktuelni ministar odbrane i bivši šef srpske policije, Nebojša Stefanović, odgovorio ja na optužbe koje je juče (18. jun) na njegov račun iznela bivša državna sekretarka u MUP-u, Dijana Hrkalović. Stefanović je u svojoj objavi najavio da će u narednih 48 sati odgovoriti na sve što je Hrkalović rekla o njemu.

Ministar vojske se oglasio preko Instagrama, ističući da Hrkalović napada uz podršku „medijske mašinerije u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka“.

„Nebrojeno puta sam lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su protiv mene u javnosti lansirali kriminalni i politički klanovi. Dobijao sam i sudske presude protiv onih koji su lagali da sam radio nezakonito i da sam imao veze sa kriminalom. Svaku od tih laži sam do sada razotkrio, sam ili preko suda, verujući da je to jedini ispravan način da odbranim sebe, svoju porodicu i svoju državu kojoj odano služim. Pošto se ti napadi čistim lažima protiv mene nastavljaju, nastaviću i ja isključivo istinom, kao i do sada“, naveo je on.

Stefanović je dodao da će nastaviti da to radi „još jače“.

„Napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka. Zbog zaštite svega što su prave vrednosti moje zemlje i moje porodice, odlučio sam da odgovorim na novi talas laži koji plasira okrivljena Hrkalović, kao i deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka. U narednih 48 sati odgovoriću na sve laži koje su o meni izrečene, koristeći samo istinu i argumente, kao što sam i do sada radio. A upravo istina koju ću izneti njih i plaši pa se služe najnižim podmetačinama i monstruoznim lažima, što je svojstveno onima koji su krivi i koji pokušavaju da krivicu smanje i prebace na drugog. To im neće proći“, poručio je Stefanović.


Podsetimo, Dijana Hraklović govorila je za portal „Objektiv“, za koji Stefanović tvrdi da je u vlasništvu ljudi bliskih Veljku Belivuku. Tokom intervjua ona je rekla da su slučaj „Jovanjica“ montirali Stefanović i inspektor Slobodan Milenković, da je bivši ministar policije štitio Belivukov kriminalni klan, te da je prisluškivao predsednika Srbije.

„Ja želim da se istina čuje i da je ja izgovorim. Kako ja kažem, bilo je tako i nikako drugačije. Ovo mi je prioritet i najvažnija tema. Dakle, Nebojša Stefanović je imao uvid u komunikacije predsednika i njegove porodice, čitao je transkripte razgovora, a ništa nije uradio i šta je zanimljivo, to se nije desilo dva tri puta, nego 658 puta. Ja ne znam kako tog čoveka nije sramota, i da li ima obraz i osećaj za sramotu. Predsednik je njega izmislio, Nebojša Stefanović nije postojao pre Vučića. Ja ne znam zašto je on to radio, ali ga je udarila sujeta, kompleks i moć“, rekla je Hrkalović.

Bivša državna sekretarka je rekla da je zbog stresa izazvanog psihičkim zlostavljanjem bivšeg ministra policije Nebojše Stefanovića imala sedam teških operacija i da je jedva preživela.

Golišave fotografije, tajni kafanski razgovori i druge misterije slučaja Hrkalović

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

195 Shares
195 Shares
Share via
Copy link