Magazin Novi Sad

Prodaje se stan u Novom Sadu sa privatnim bazenom i liftom (VIDEO)

Stan 3 treća slika

Nije tajna da je Novi Sad jedno od najvećih gradilišta u regionu. Ipak, čini se da veće porodice, ali i oni koji žele komfor i osećaj “širine” nemaju baš prevelik izbor. Ponuda se uglavnom svodi na manje stanove, garsonjere, jednosobne i dvosobne stanove. Veliki stan je zaista teško naći.

Zato izdvajamo jedan koji je trenutno dostupan za kupovinu, a kom je zaista, ali zaista teško naći manu.

Ako ovih dana tražite veliki stan, da je u urbanom delu Novog Sada i ono, baš ste zahtevan kupac, pažljivo čitajte dalje. Nećemo vas razočarati.

Šta ako vam kažemo da je reč o četvorosobnom stanu od 150 kvadrata u širem centru Novog Sada, na svega nekoliko minuta hoda od vrtića, škola, marketa i svega drugog što vam je svakodnevno neophodno?

Verovaćete nam, znamo. OK, to i nije bilo toliko teško.

Hajde da probamo ovako – Ima svoju garažu sa dva garažna mesta. Dakle, ne parking mesto, već garaže u podrumu i pripadajuću ostavu.

Sad ste već zainteresovaniji, zar ne?

Hoćemo li vas dovoljno zaintrigirati ako čujete da je reč o urbanoj vili, te da ulaz nećete deliti sa više desetina ili stotina ljudi? Možda.

A šta ako vam kažemo da uz ovaj stan dobijate podno grejanje?

Njaaa, onako… Već viđeno?

Ok. Sad vam kažemo da imate privatni lift iz kog ulazite direktno u svoje predsoblje.

Nije loše, ha?

Zelena oaza na krovu?

Postaje jako zanimljivo, znamo.

Reč je o pametnom stanu?

Zanimljivo, ali malo znate o tome. Nije to neka nauka, da vam kažemo, a olakšava život u ovim sumanuto užurbanim vremenima.

I sad vam kažemo da ćete kupovinom ovog stana dobiti i privatni bazen? Na krovu?

Ne verujete.

Ili možda čekate još nešto? Ok, imate i toplotnu pumpu za grejanje bazena.

E sad možemo da pričamo, zar ne?

Dakle, da ponovimo – tri spavaće sobe, dnevna soba sa prostranom kuhinjom i trpezarijom, dva kupatila, bašta na terasi, garaža i ostava, bazen i lift. Samo vaši.

Sve to u širem centru Novog Sada.

Stan se nalazi u objektu koncepta urbane vile, koja sadrži samo 3 stambene jedinice. Ne brinite, svaki od tri stana je u potpunosti nezavisan. Svaki ima svoj poseban ulaz iz javnog prostora, svoje dvorište i svoj privatni bazen.

U svaki stan se može direkrno ući iz lifta, bez obzira na etažu na kojoj se nalazi. Ovaj objekat razbija stereotip urbanih vila sa zajedničkim stepeništem i dvorištem.

Reč je o potpuno novom konceptu stambene zgrade u širem centru grada. Ova vila se uklapa sa okolnim porodičnim kućama, a opet nije kuća za jednu
porodicu, već kuća za tri porodice. Velike porodice.

Pogledajte i video:

Takovska ulica, u kojoj se nalazi ovaj stan i objekat, u neposrednoj je blizini dveju osnovnih škola i vrtića. Tu su i Futoška pijaca, Futoški park, bolnica. Reč je dakle, o lokaciji koja je po okolnom sadržaju veoma bogata, ali ipak ušuškana između dve velike ulice Futoške i Ćirpanove, te kao takva nudi mir i privatnost.

Stan o kome govorimo nalazi se u na drugom spratu u potkrovlju, koje je formirano kao povučeni sprat i njemu pripada ceo krov sa bazenom. Ukoliko se odlučite za ovaj fantastičan stan u Novom Sadu, obezbeđene su vam toplotne pumpe – jedna za grejanje bazena, a druga za grejanje i hlađenje stambenog prostora.

Podno grejanje imaju sve prostorije, te je iskorišćenost prostora maksimalna, a komfor zagarantovan. Visina plafona je još jedna prednost – stan je visok od 2.8 do 3 metra, pa oni s početka priče, što vole osećaj “širine”, dobijaju je i u visinu.

Reč je o pametnom stanu u kojem svako može da programira, prema sopstvenim potrebama, čime želi da upravlja preko svoje aplikacije.

Zaista malo koji objekat nudi mogućnost direktnog ulaska u stan iz lifta, tako da ovaj dom postavlja nove standarde u komfornom urbanom životu i stanovanju.

I sada kada ste pročitali i videli sve ovo, ima li potrebe da govorimo o najkvalitetnijim materijalima od kojih je vila izgrađena? O ogromnim prozorima, zbog kojih je prostor dobija i više prirodne svetlosti, ali vam omogućava i lepši pogled? Nema više osećaja da živite u kutiji.

Nema potrebe da o tome govorimo, jer se to negde i očekuje od ovakve vile.

Možda još da vam kažemo da se stan prodaje kao celina, a ne po kvadratu. Cena je 410.000 EUR sa pdv-om, dok garaža košta 40.000 sa pdv-om.

Kompanija Condo je nosilac ovog izuzetnog projekta i mnogih sličnih u budućnosti.

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu, ali i za sve druge detalje koje smo vam ostali dužni, možete da ih kontaktirate putem telefona 0608208685.

I srećno! Zovite na useljenje. Bićemo vam ponosni i veseli gosti.

Nekretnine u Srbiji: Gde su najskuplji kvadrati?

Luftika Promo

Ovo je promotivni tekst stvoren u laboratoriji redakcije portala Luftika. Ako želite da vaš brend bude ovako predstavljen, kontaktirajte nas na marketing[@]luftika.rs.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link