mamarijum-deca
Vesti Novi Sad

Šta povezuje mame iz Novog Sada i pivnicu?

Novosadski klub Mamarijum je opet obradovao mame priredivši im nešto novo.

Od prvog decembra Mamarijum je sklopio saradnju sa pivnicom Brauhaus, tako da će sve članice imati u ovoj pivnici 10% popusta na hranu i piće.

mamarijum-pivnica
Inače, pivnica Brauhaus proizvodi nekoliko vrsta piva, i kao takva jedina je u gradu koja u sklopu objekta poseduje sopstvenu proizvodnju piva. Sem što je jedna od najvećih pivara u srbiji, ova pivnica je klasičan gastro pub po ugledu na nemačke pivnice, jer je osnivač i prvi vlasnik rodom iz te evropske zemlje.
Sem popusta ona mamama iz mamarijuma nedeljom organizuje porodican dan, što podrazumeva da se posvćcuje i deci koja ce uvek u pivnici imati bojanke i pribor za crtanje, kuvaće se domaci plastelin, i organizovaće se različite kreativne aktivnosti.

brauhause-novi-sad

Brauhaus je pivnica koja usluzno pravi pivo za druge ugostiteljske objekte po njihovoj ili po Brauhaus recepturi.

Novosađanke Tamara Josić Šolar i Tatjana Ristić su osnovale klub Mamrijum kako bi rešile nedoumice žena koje su se odlučile za majčinstvo, u periodu trudnoće, ali i posle porođaja.

mamarijum-mame-novi-sad
© Foto: Jovana Rakić

Majke u Mamarijum dolaze da popiju kafu, čaj, da se druže, ali i da vežbaju. U ovom klubu postoji nekoliko programa za mame kao što je akademija za trudnice, fitnes za trudnice i fitnes za mame (sa decom), razvojna gimnastika i mentalna gimnastika.

Više o Mamarijumu pročitajte ovde

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Marina Mandadžić

Marina Mandadžić

Veliki zaljubljenik u modu i autorka bloga "Modni trendovi u ogledalu". Voli dobre žurke. Posvađana sa telefonom.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Follow Tweet Share Share