pozorista-jovica-kuruzov
Novosadsko pozorište/Újvidéki színház
Pozorište

Šta nas ovog novembra čeka u pozorištima?

U novosadskim pozorištima nas čeka više nego zanimljiv novembar. Ljubitelji pozorišta će ovog meseca imati priliku da vide nekoliko premijera. A gostujuća predstava „Čikaške perverzije“ biće postavljena u 2 novosadska pozorišta – SNP-u i Pozorištu mladih.

Srpsko narodno pozorište

srpsko-narodno-pozoriste-novisad snp

U Srpskom narodnom pozorištu ovog novembra sprema se mnogo zanimljivih predstava. Očekuje nas i jedna premijera, predstave Dekameron, 20. novembra u 19.30h na sceni Pera Dobrinović. Probe su uveliko u toku, predstava je rađena po motivima dela Đovanija Bokača, a tekst je napisla Ana Đorđević. Pogledajte operu, dramu ili balet ovog novembra na jednoj od 3 scene najvećeg pozorišta u Novom Sadu. Repertoar sa satnicom pogledajte OVDE.

Novosadsko pozorište

novosadsko-pozoriste-zgrada

Novosadsko pozorište/Újvidéki színház postoji više od 40 godina, a predstave se ovde izvode na mađarskom jeziku, uvek sa simultanim prevodom na srpski. Ovo pozorište čine dve scene, velika i mala, a ukupan kapacitet pozorišta je oko 300 gledalaca. Redovna cena karata je 400 dinara, a ako se radi o premijeri, karta košta 500 dinara. Pogledajte repertoar za novembar OVDE.

Pozorište mladih

pozoriste-mladih-novi-sad

Lutkarsko pozorište u Novom Sadu ima dve scene, Dramsku i Scenu za decu, a u novembru nas očekuju 2 premijere predstava za decu, i još jedno izdanje Čikaških perverzija. Pogledajte ceo repertoar Pozorišta mladih sa satnicom OVDE.

Luftika

Share Tweet Share Share Follow