Lifestyle

Šta najviše odbija muškarce u vezi

Ako ste u dužoj emotivnoj vezi i volite svog partnera, a ipak osećate da nešto ne štima, budite uvereni da i za to postoje razlozi. Moguće je da je problem baš u vama i u vašem ponašanju koje odbija partnera.

Savetujemo vam da sledeće stvari nikako ne pokušavate u vezi, ukoliko želite da zadržite vašeg partnera:

1. Nemojte pokušavati da ga promenite.

Budite svesni da je period zaljubljenosti prošao i da je vreme da partnera gledate onakvog kakav je, bez idealizirajuće slike.

Pokušaj da ga menjate, način njegovog života, karatkerne osobine i način na koji gleda na svet su siguran put do toga da će partner naći drugu osobu koja će ga prihvatiti baš takvog kakav je. Uostalom, zar voleti nekog ne znači voleti njega sa svim manama i vrlinama?!

2. Previše ste dostupne.

Da, da znamo da vam se partner toliko sviđa da bi za njega učinile sve i da vam je on prioritet u raspoređivanju vremena, ali setite se da su muškarci lovci po prirodi i da vole da prihvataju izazove poput toga da ste mu neuhvaljtivi.

Ne morate imati seks na prvom sastanku, niko vam to neće zameriti, čak šta više – postaćete mu zanimljiviji i više će pažnje obraćati na vas ne bi li vas ’ulovio’.

3. Muškarci mrze da se dopisuju i razgovaraju telefonom.

Muškarci nisu sigurni koliko ste vi zaista ljuti na njih kada zaborave da vam odgovore na poruku ili da se jave, jer gle čuda radili su nešto zanimljivije u tom trenutku, kao npr. utakmica ili partija u igrici.

Ne vole da smišljaju izgovore zašto se nisu javili u tom trenutku, jer znaju da utakmica za vas nije valjani razlog. S vremenom, telefonska komunikacija im postaje obaveza a to ih guši i zato beže iz takvih veza.

Ljubavna poruka Hjua Džekmana potpuno će vas raspilaviti

128 Shares
128 Shares
Share via
Copy link