Lifestyle

Tri stvari koje muškarci nikada neće priznati da žele da probaju u seksu

Svi muškarci imaju svoje fantazije kada je reč o seksu. Neke podele sa partnerkom, dok neke prećute, iako jako uživaju u njima. Zbog toga, ženama je ponekad teško da shvate šta muškarci žele u seksu pa smo rešili da im pomognemo. Ovo su neke od tajni koje vam muškarci neće otkriti, a priželjkuju da ih dožive.

„Prljavi“ govor

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju.

Mnogi misle kako se pod „prljavim“ govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku.

Scena iz filma za odrasle

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle od žena, a često u njima traže i nadahnuće za vlastiti seksualni život. Retki od njih priznaće da bi ponekad rado „odglumili“ neku od scena zato što im je neugodno priznati da su se inspirirali filmovima za odrasle, piše zadovoljna.hr.

Gledanje žene u samostalnoj „akciji“

U anketi poznate internetske stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju da gledaju svoje partnerice dok se one samozadovoljavaju.

Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se vlastitog zadovoljstva.

Četiri koraka do savršenog orgazma

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

PARTNERI SAJTA


205 Shares
205 Shares
Share via
Copy link