Lifestyle

Za strast koja ne prestaje: Ove stvari muškarci obožavaju u krevetu

Kao što vole žene, tako i muškarci imaju svoj spisak omiljenih aktivnosti tokom seksa, koje ih maksimalno uzbuđuje. Nekoliko muškaraca je za portal zadovoljna.hr otkrilo šta je to što ih najviše privlači u krevetu i koji to potezi partnerke su uvek dobrodošli.

Pogled

„Mi smo vam više vizuelni tipovi. Zato volimo poze u kojima možemo dobro videti sve što se događa. Moja žena više ni ne čeka da joj ja kažem koja mi je poza na pameti, već zna da su mi najveći gušt one u kojima ću moći videti nezino telo. Takođe, ne može da škodi ni dobar erotski film tokom samo seksa“, Tomislav (42)

Iznenadite ga

„Jednom me je cura tokom letovanja odvela na skrivenu plažu i priuštila mi trenutke za pamćenje. Ne kažem da bi uvek trebalo da činite stvari zbog kojih vas može uhvatiti policija zbog, ali definitivno volimo sve vrste iznenađenja, sve ono što malo odstupa od standardne rutine“, Zlatko (33)
Pokažite mu šta želite
„Uvek drage volje prihvatam naredbe. Volim kad mi devojka kaže ili pokaže što sve želi, što joj prija, šta želi da joj radim. Preuzimanje inicijative je seksi, a ja sam tu da joj ugodim u potpunosti“, Marko (29)

Budite glasni

„Verovali ili ne, muškarci su zapravo dosta nesigurni u krevetu, čak i kada znaju šta rade. Zato nam je bitno imati i audio potvrdu da žena uživa. Onda znamo da stvarno sve radimo kako treba“, Jakov (39)

Upalite svetlo

„Žene se uvek opterećuju sa tim jesu li dobro obrijale noge, stvaraju dramu zbog sala na stomaku ili celulita na butinama, zbog čega često ugase svetlo, a nama je sve to nebitno. To su stvari koje uopše ne primećujemo. Jednostavno smo uzbuđeni zbog svega što se događa i samo želimo da uživamo u celom telu svoje partnerke. Zato nema ništa bolje od seksa uz upaljeno svetlo“, Krešo (35)

Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link