Lifestyle Magazin

Šta muškarci prvo primete tokom seksa?

Tokom prvih seksualnih odnosa na početku veze, mnogim ženama je strah da muškarci tokom seksa ne uoče sve njihove mane, poput loše depilacije, sala na stomaku, polomljenog nokta, celulita… Ako ste se pitali šta muškarci prvo primete tokom seksa rezultati nove studije će vas potpuno iznenaditi….

Vaša inicijativa

Ako oni rade sav posao, a vi samo ležite i čekate da vidite što će sledeće dogoditi, oni će pomisliti da niste zainteresovane. Pokažite malo entuzijazma. Pomozite im da taj trenutak bude sjajan.

Način na koji se vaše telo kreće

Ako ste u grču, opustite se. Oni se pitaju imate li problema sa samopouzdanjem. Ali ako se pokrenete i napravite neke senzualne pokrete, to će ih oduševiti. Oni žele da vaše telo bude u skladu sa njihovim. Žele vaše grudi na svojima, žele da osete da je vaše telo tu u potpunosti. Što je više telo uključeno u čin, oni više osećaju da ste uzbuđene oko toga što se događa.

Vaše oči

Gledate li direktno u njegove? Odmeravate li njegovo telo? I jedna i druga opcija su dobre ako je odgovor pozitivan. Ako nije, to ih čini nesigurnima. Nemojte spuštati pogled od njegovog, ne gledajte u vlastito telo (jer ste lepe), jer oni onda misle da se dosađujete. Potrudite se da vaše oči ne govore ono što ne mislite. Pokažite im da želite biti tu gde jeste.

Vaš dah

Da li vam je glas dublji nego inače? Način na koji zvuči vaš glas i uzdah, njima je pokazatelj koliko ste uzbuđene. Pokažite neverbalnom komunikacijom da radi pravu stvar. Šapnite mu nešto seksi, recite mu što će se sledeće dogoditi i što želite da napravi. Njihovo uzbuđenje zavisi mnogo od vašeg, zato se nemojte bojati iskazati ga, savetuje cosmopolitan.hr.

Ove stvari nikako nemojte raditi u krevetu

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link