model-zena
Pixabay.com
Lifestyle

Šta mislite u koju vas kategoriju svrstavaju muškarci?

Postoji tvrdnja da svaki muškarac, čim prestane da o devojci razmišlja kao o prijateljici, nastoji da je smesti u jednu od deset kategorija. Jasno nam je da ne rezonuje tako SVAKI muškarac, ali ako to čini i samo polovina, vredi “zaviriti” u njihove misli…

  1. Dobra devojka

Muškarci ih cene, ali nisu sigurni da li žele da budu s njima, jer su – samo dobre. Budući da u prvom trenutku ne ostavlja utisak seksi žene, radije je smeste u kategoriju prijateljica.

  1. Seks za jednu noć

Devojka s kojom spavaju samo jednom, za muškarce je još uvek laka žena, jer je verovatno već tako spavala s mnogo muškaraca. Kad to pomisli, uopšte nema u vidu da li je on sam spavao sa… ko zna koliko žena. Obično se radi o jako privlačnim ženamam, punim samopouzdanja. Koliko god muškarci pričali da za takve nisu zainteresovani, uskočili bi im u krevet kad god im se pruži prilika.

seksi devojka u kolima

  1. Devojka za utehu

Ona je slobodna kada mu treba. S njom ne mora da se nalazi niti da joj kupuje poklone. Muškarci koji imaju ovaj luksuz obično dobro izgledaju i, naravno, imaju punu podršku svojih prijatelja koji jedva čekaju sočne detalje.

  1. Nedostižna devojka

Ona je super seksi, super lepa i ima super posao. Stoga joj prilaze samouvereni i zgodni muškarci, dok se ostali smrtnici ne usuđuju da joj se probliže. Lakše im je da misle da je reč o umišljenoj pozerki.

  1. Samozavaravanje

Ako muškarci nešto ne vole kod devojaka, onda je to kada glumataju da su najlepše na na svetu, te svima pričaju koliko su neodoljive. Zapravo ih žale, jer znaju da su usamljene, jer još uvek nisu naučile da snize kriterijume.

  1. Svetica

Ona ne voli da razmišlja i priča o seksu. Iako, zapravo, zna sve o seksu, pravi se kao da je to nešto jako loše i prljavo, a imidž čistunice kod muškaraca stvara utisak lažnog predstavljanja.

horoskop-zena-vodolija
Izvor: Pixabay ©
  1. Materijalistkinja

Ona je lepa i pametna, a druženja s njom su izvrsna. No, ima jednu veliku manu – teško joj je ugoditi i nije za one plitkog džepa. Ovakve devojke najčešće dolaze iz dobrostojećih porodica i ponekad nisu ni svesne koliko su zahtevne.

  1. Tuđe devojke

Devojka najboljeg prijatelja, pa čak i one s kojima su “ortaci” – zabranjeno je voće. Bez obzira da li su te veze pred raspadom ili oni očigledno nisu dobar par, muškarci neke kodekse retko krše.

  1. Sponzoruša

Svi znaju za ovaj tip devojaka, pa zato nema potrebe opisivati ih. Muškarci im ne lepe automatski etiketu – loša, ali su svesni da im je novac izuzetno bitan.

  1. Gospođica savršena

Ni jedan muškarac nema tačnu definiciju, niti opis savršene devojke, ali takva postaje u trenutku kada izgube glavu za njom. Nema uputstva “kako se postaje savršena devojka”, zato budite – devojka. Poznato je koliko istinska ženstvensot privlači muškarce.

5 razloga zašto muškarac uživa u ženskom orgazmu!

Luftika
Dragana Vidić

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi već 10 godina. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow