Magazin Poznati

Srpska glumica prošla pakao na porođaju: Slomili su mi 3 pršljena, više ne želim da rađam

ivana jovanović
Foto: Printscreen / RTS

Glumica Ivana Jovanović, koja je osvojila Srbiju i region ulogom Nede u seriji „Greh njene majke“, ubrzo nakon snimanja povukla se iz javnosti i otišla u Ameriku. Tamo se udala, rodila sina Viktora, a i razvela u međuvremenu. Otvoreno je govorila o agoniji kroz koju je prolazila nakon porođaja, piše Nova.rs.

ivana jovanović 1
Foto: Printscreen / Hello!

– Nakon porođaja, lekari su mi rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osećala donji deo tela, niti kontrakcije. Doktor je želeo da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije, ispričala je Ivana za Story.

– Tih meseci trpela sam neverovatne bolove i moguće je da je i to razlog zbog kojeg više ne želim da rađam, jer sam prošla kroz neverovatnu situaciju, rekla je ona tada.

Jednom prilikom govorila je i o svom životu u Americi.

– Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše, istakla je Jovanovićeva za Gloriju.

– Sa plivanja idem pravo na posao, na koji uvek kasnim tačno 13 minuta. Tri dana radim u restoranu kao kreativni ivent menadžer. Taj posao obožavam. Moj šef kaže da uvek prekoračim liniju zdravog razuma i da bi me do sada sto puta otpustio da me gosti ne obožavaju. Preostala dva dana u radnoj nedelji samo dva sata dnevno držim časove joge, priča glumica.

Izvor: Nova.rs

Srpska glumica progovorila o ličnoj drami, 3 dana nakon porođaja dobila sepsu, a onda je doživela i kliničku smrt

122 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap