Srbija Vesti

Lidiju bivši dečko ubio na sred ulice, a tokom bekstva se razneo eksplozivom

srpkinja ubijena u italiji
Foto: Facebook

Srpkinja Lidija M. (42) ubijena je danas (8. jun) u italijanskom gradu Vićenci, a njen bivši dečko (44), takođe Srbin, koji se sumnjiči da je pucao u nju, nešto kasnije pronađen je mrtav u automobilu, u kojem je, kako prenosi ANSA, bilo još jedno telo.

Ubistvo nesrećne Lidije dogodilo se na periferiji Vićence.

Lidija je odvezla dvoje dece u školu i u svom automobilu se spremala da krene kući, kada joj je ubica prišao. On je pucao u nju dok je još bila u vozilu, saopštila je policija.

Kasnije se ispostavilo da je muškarcu izrečena zabrana prilaska njegovoj bivšoj devojci 2019. godine.

Policija je saopštila da je bio naoružan i sa sobom nosio ekploziv koji je aktivirao dok je bežao. Nakon potrage, telo osumnjičenog nađeno je u automobilu, a pored njega bila je mrtva još jedna osoba.

Vlasnik restorana u kojem je Lidija radila poslednjih osam godina, a koji je takođe i brat njenog sadašnjeg partnera, kaže da joj je ubica pre nekoliko godina razbio lobanju i da je mesecima bila bolesna. Tada je, kao paradoks, prikazana kao da je napustila svoju decu.

Gradonačelnik i predsednik Pokrajine Frančesko Ruko takođe je govorio o tragičnoj vesti.

– Vićenca beleži još jedan užasan femicid. Ovog puta, majka koja je tek odvela svoju decu u školu ubijena je na ulici. Grad je zgrožen ovom novom epizodom nasilja – rekao je on, a preneo Blic.

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

178 Shares
178 Shares
Share via
Copy link