Horoskop Horoskopski znakovi

Neviđena sreća i rešenje ljubavnih pitanja za Bika, Raka i Škorpiju do kraja novembra

Novembar je mesec u kome će ova tri znaka definitivno pronaći svoju ljubav. Ako se to nije desilo do sada još uvek ima šanse da im ljubav pokuca na vrata.

Jesen je već u punom jeku, a znak Škorpije vlada od kraja oktobra pa sve do kraja novembra.

Venera i Mars gotovo pa zajedničkim snagama ulaze u Vagu, te daju podsticaj skladnim muško-ženskim odnosima i seksualnoj ravnoteži.

Bik

Ovaj horoskopski znak ima puno razloga da se raduje u ovom mesecu! Zvezde su mu naklonjene i sada će vrlo jasno znati šta zaista žele.

Naročito će u vezi voditi razgovore kojima će razrešiti neke stare konflikte.

Rak

Ima nekoliko teških nedelja iza sebe, te je novembar savršen period u kojem će im se konačno osmehnuti sreća. Probudiće u njima kreativni duh.

Najbolje je da tu energiju uložite u projekat koji će vam doneti prosperitet na poslovnom planu. Puno kretanja, te vremena provedenog na svežem vazduhu pomoći će vam da razbistrite misli, a i to čini dobro vašem telu.

Škorpija

U novembru će se sve vreti oko vas – u pozitivnom smislu. Na poslu ćete ostaviti dobar utisak, možda ćete čak napraviti veliki korak napred.

Za postignuti uspeh možete nagraditi sebe – na primer, u obliku kraćeg putovanja s partnerom ili priušti sebi neku skuplju stvar koju odavno želite. I u ljubavi će biti sve kao što ste priželjkivali.

Zašto vaš horoskopski znak nema sreće u ljubavi

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

869 Shares
869 Shares
Share via
Copy link