Srbija Vesti

Srđan Nogo izašao na referendum, glasao pa razbio glasačku kutiju na Savskom vencu

nogo
Printscreen

Srđan Nogo je danas na glasačkom mestu 35, na opštini Savski venac u Beogradu, ubacio glasački listić u kutiju da bi je nakon tog građanskog čina razbio i izvinio se članovima biračkog odbora zbog neprijatnosti.

On je u pratnji novinara Dejana Petra Zlatanovića, koji je i snimio ceo događaj, došao na svoje glasačko mesto učinivši ono što je najavljivao i predlagao kao rešenje da se referendum ne održi.

– Ovo je šta ja mislim o referendumu danas. Referendum koji se ne sprovodi na teritoriji Kosova i Metohije, čime se priznaje nezavisnost i ovo je svako trebao da uradi – rekao je Nogo za Srbin info.

On je Aleksandra Vučića i sve uključene u sprovođenje ovog referenduma otpužio za izdaju, kao i sve one koji su pozivali da se izađe na glasanje.

On je iskazao žaljenje što nije dobio podršku od građanstva za ovakav predlog aktivnog bojkota, jer smatra da bi drugačije bilo da je 8.500 građana na svakom izbornom mestu takođe polomilo glasačku kutiju.

Činjenica je da je Srđan Nogo ovakav vid protesta i političkog performansa mesecima unazad najavljivao, te mu se mora odati priznanje da je, ako ništa drugo, dosledan svojim principima.

Srđan Nogo uhapšen zbog protesta u Beogradu

 

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

87 Shares
Share via
Copy link