Magazin

Stravičan prizor u Srbobranu, monstrum ubio i obesio mačke na ulične kablove

mačke srbobran
Printscreen

U Srbobranu se danas dogodio jeziv i nezapamćen zločin. U naselju Jamure monstrum sa ljudskim likom obesio je nekoliko mačaka i ostavio ih da vise preko uličnog kabla, tako da su i deca kasnije u toku dana imala prilike da vide ovaj stravičan prizor.

Policija je na lice mesta izašla tek nakon insistiranja žitelja i aktivista, a prema njihovim navodima službena lica su samo slikala ovaj horor nakon čega su otišli sa lica mesta.

Zvezdan Vujičić, jedan od meštana, svojim telefonom zabeležio je ovaj morbidni zločin i snimak je sada na Jutjubu.

Deca koja su se okupila na video snimku rekla su da znaju čije su to mačke, a Ivana Tutorov nadovezala se rečima da je to prvo što je videla kada je jutros izašla iz kuće.

Ona misli da ih je monstruozni ubica prvo „pokupio i negde drugde ubio, pa vratio i obesio baš na ovom mestu“. Ovaj prizor zaprepastio je stanovnike i prolaznike Dunavske i Šumadijske ulice.

– Za dve mace znamo čije su. One su mažene i pažene. Žive u kući, ponekad izađu kroz prozor i malo se igraju ispred kuće. A ostali… ne znam čiji su – napisala je Ivana i dodala da se ništa nalik ovome nikada nije desilo u ovom kraju.

Naš ministar policije, kao i svi njegovi prethodnici, stalno apeluje na građane da veruju u svoju policiju i da će policija sve učiniti da se građani osećaju bezbedno. Ovo je šansa da se dokaže da građani ne moraju da zovu policiju i mole za pomoć, već da oni reaguju profesionalno i maksimalno ozbiljno na sve ovakve prijave. Manijak koji je ovo učinio je mentalno poremećen i pre svega opasan, a ovo gotovo ritualno ubistvo mačaka već sutra može prerasti u masakr čija će žrtva biti neko od lokalnih mališana.

Apelujemo na policijske strukture da rade svoj posao i da ovog bolesnika privedu pravdi i psihijatrijskom veštačenju.

Izvor: Djole.dog

Vulin tražio od Belivukove ekipe da čuvaju “Jovanjicu”: On je vlasnik, a vodi se na nekog Nemca

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

1.1K Shares
1.1K Shares
Share via
Copy link