Film Vesti

Brutalna hit serija „Squid game“ postaje realnost, nagrada za pobednika 4,5 miliona $

squid game
Printscreen

Ono što je mnoge brinulo, počinje da se ostvaruje. Istina, posledice učestvovanja u igrama bar za sada nisu fatalne kao u originalnoj zamisli idejnih tvoraca.

Netfliksova serija „Igra lignji“ ( Squid game) osim svog nastavka, koji je potvrđen i čeka realizaciju, u Velikoj Britaniji dobija i istoimeni rijaliti šou.

Neće biti borbi na život i smrt, ali će se igrati originalne igre, kao i neki novi izazovi koji će kao nagradu nuditi astronomskih 4,56 miliona dolara.

U samom startu će učestvovati 456 igrača koji će se boriti za najveću nagradu u istoriji televizije.

Pobednik nosi sve, a gubitnici mogu biti mirni jer neće ostati bez glave na ramenima, već samo bez glavne novčane nagrade.

Učešće u igrama mogu imati samo osobe sa engleskog govornog područja.

„Squid Game“ je postala najgledanija Netfliksova serija od kada je prikazana u toku prošle godine.

Da li je ovo samo dobar marketinški potez ili uvertira u neko mnogo izopačenije društvo koje bi prihvatilo i originalna pravila u nekoj bližoj budućnosti, za sada možemo samo da nagađamo. Bez obzira na to, jasno je da komercijalni uspeh neće izostati, naročito u prvom serijalu rijalitija, a možemo očekivati i da naše producentske kuće otkupe licencu za neke naredne godine.

Jasno je da prvi u redu čeka Željko Mitrović koji već ima domaću verziju sa svojim ličnim lovcima na polne bolesti, mentalne poremećaje i novčane nagrade.

Squid game u Srbiji: Igre punjenih lignji sa predsednikom Vučićem

Antonije Kosanović

Traži smisao u vreme besmisla, rečima potkradajući emocije.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

19 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap