miha-fitnes-(1)
Izvor: Miha Fitness studio
Dogadjaji

Besplatni treninzi i akcija povodom 8. marta u Miha fitness studiju

Ako već do sada niste krenuli sa treninzima za leto, predlažemo da to učinite već od danas, jer mart je mesec kada nam stiže proleće, a sa prvim zracima sunca setimo se i Štranda, bazena, letovanja i kupaćih kostima u kojima ove godine moramo izgledati bolje nego prethodne. Ovaj izazov može postati mnogo lakši, za sve one koji se odluče da pripreme za leto započnu u Miha fitness studiju u Novom Sadu, u samom centru grada.

Povodom 8. marta ovaj Fitness studio, nagrađivaće tokom cele nedelje, od 1. do 8. ali ne samo pripadnice lepšeg pola, nego i sve momke koji su zainteresovani da vežbaju ovde. U pitanju su akcijski paketi treninga, kada na 4 uplaćena treninga dobijate 1 gratis, odnosno na 7 dobijate 2 besplatna.

To nije sve. Pet čitalaca Luftike dobijaju po jedan besplatan probni trening sa ličnim trenerom. Nakon treninga očekuje vas  i anticelulit ili relaks masaža koju dobijate nakon svakog treninga u Miha Fitness studiju.

miha-fitness.3
Izvor: Miha Fitness studio

Rezultati će biti vidljivi već nakon mesec dana treninga. Ovo naravno podrazumeva da se odreknete slatkiša i brze hrane u kasnim večernjim satima, a da na zakazane treninge dolazite redovno, najbolje 2 do 3 puta. Vežbanje na Miha Body Tec spravama specifično je jer na treningu koristite terapeutsku struju, koja vam pruža otpor, i budi sve vaše mišiće. Čak i one koje niste znali da postoje, i koje ne možete pokrenuti pri vežbama u običnoj teretani.

Sve vreme je sa vama stručni personalni trener koji je tu da vam pokazuje vežbe i brine o vašem napretku. Ono što je super, jeste što vam za trening u Mihi ne treba ogromna sportska torba, patike, trenerka, i peškir. Opermu dobijate ovde, specijalno odelo, kao i peškire i sve što vam je neophodno. Nakon treninga se možete istuširati i spremni ste za nastavak dana.

miha-fitness
Izvor: Miha Fitness studio

Možda i najveća prednost treniranja u ovom fitnes centru jeste trajanje treninga. Za sat vremena ste gotovi. Kad kažem gotovi mislim vežbali ste, istuširali se, obukli i izašli napolje. Trening traje 30 minuta, masaža 6 minuta, i onda imate vremena da se istuširate. Masaža može biti relaks ili anticelulit i sastavni je deo svakog vašeg treninga.

Vežbate 30 minuta jer je ovo sasvim dovoljno i menja čak 6h vežbanja u teretani. U efikasnost sprave koju predstvlja Olimpijski komitet Nemačke uverili su se i svetski sportisti poput Novaka Đokovića, Useina Bolta i mnogih fudbalera, ali i pripadnice lepšeg pola, manekenke i glumice.

miha-fitness.2
Izvor: Miha Fitness studio

Ovo je jedini ovakav fitnes centar u našem gradu, a od Nove godine, Miha Fitness radi i nedeljom, a svoj trening možete zakazati na broj telefona 064-0862553 ili doći lično u ulicu Kralja Aleksandra broj 10.

Pogledajte poznate ličnosti koje vežbaju na ovoj spravi

Luftika
Slađana Zličić

Slađana Zličić

Voli da putuje i piše, zavisna od slatkiša, lepih gestova, dobrih filmova i šopinga. Diplomirani novinar, zaljubljenik u more i sunce, snalazi se i u kuhinji, a jednog dana živeće u Rimu.

Dodaj komentar

Klikni da komentarišeš

Share Tweet Share Share Follow